Tragikusan fiatalon hunyt el Hajdú Péter volt barátnője: autó gázolta halálra

gázolás halál tragédia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter őszintén vallott fiatalkori szerelméről, Edináról, aki egy tragikus baleset következtében vesztette életét.

Hajdú Péter a Sorry! magazinnak adott interjút, amelyben a nőkkel való kapcsolatáról vallott. Kiderült, hogy már az óvodában is volt szerelme és életében mindig központi szerepet töltöttek be a hölgyek. Így van ez most is, annak ellenére, hogy egyelőre nem találta meg az igazit. Állítja, eddig mindössze kétszer volt igazán szerelmes. Egyik korábbi barátnője tragikusan fiatalon életét vesztette.

Szerintem Isten meg akart kímélni egy nagyon nagy tragédiától, ugyanis két és fél év együttlét után szakított velem, lett egy új barátja és három évvel később meghalt. Huszonnégy éves volt, amikor kiment Amerikába nyelvet tanulni, és egy este a barátnőjével sétált, amikor halálra gázolta egy autó. Így is nagyon megviselt a dolog, de ha Edina akkor nem szakít velem, és még együtt lettünk volna, akkor képtelen lettem volna feldolgozni az elvesztését!" – mesélte a műsorvezető, aki nemrég arról is beszélt, hogy jelenleg a húszévesek életét éli.

Hajdú Péter volt barátnőjét veszítette el Fotó: Mudra László /Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.