Kerényi Miklós Gábor áldoazata visszatért az Operettszínházba

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Operettszínház metoo áldozat KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábornak távoznia kellett az Operettszínházból, egykori áldozata azonban vissszatért: munkaügyben járt ott.

Kerényi Miklós Gábor ügyeit először egy blogon tették közzé, később több áldozat is jelentkezett, elsőként Maros Ákos vállalta névvel és arccal azt, ami vele történt. Az Operettszínház vezetősége a vádak miatt belső vizsgálatot indított, majd felfüggesztette Kerényit a munkavégzés alól. Azóta ő nem tért be az Operettszínházba, egyik áldozata viszont igen.

Kero áldozata visszatért a színházba Forrás: MTI/Kallos Bea

elég furcsa lenne ott dolgozni.

BorsnakKicsit jobban vagyok az elmúlt hónapok történései óta, és örülök, hogy így alakult az egész. Sokan azon aggódtak, hogy nem jönnek a nézők színházba, de szerencsére az ellenkezője történt. Megtisztult valamelyest a szakma és az ország, és ez mindenképpen jó. Persze még mindig vannak olyan áldozatok, akik nem mernek előlépni"

Brittney Lewis modell állítja, David Copperfield bedrogozta és levetkőztettehttp://www.life.hu/sztarok/20180125-brittney-lewis-modell-allitja-david-copperfield-bedrogozta-es-levetkoztette.htmlA 61 éves illuzionistát egy egykori modell vádolja azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt bedrogozta és levetkőztette őt egy modellversenyen. David Copperfield mindent tagad. TV + Sztárok--Még mindig nem kapta vissza a millióit: Győzike nagyon kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-meg-mindig-nem-kapta-vissza-a-millioit-gyozike-nagyon-kiakadt.htmlGáspár Győzőnek elege van: még mindig nem kapta vissza a tavasszal tőle lefoglalt 200 millió forintot, pedig a Kúria legutóbb a családja javára döntött. TV + Sztárok--Tragikusan fiatalon hunyt el Hajdú Péter volt barátnője: autó gázolta halálrahttp://www.life.hu/sztarok/20180125-tragikusan-fiatalon-hunyt-el-hajdu-peter-volt-baratnoje-auto-gazolta-halalra.htmlHajdú Péter őszintén vallott fiatalkori szerelméről, Edináról, aki egy tragikus baleset következtében vesztette életét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNádai Anikó mellei közé tett egy plüssállatot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-nadai-aniko-mellei-koze-tett-egy-pluss-allatot-foto.htmlNádai Anikó egy cuki plüss állattal a mellei között kívánt jó reggelt követőinek: biztosan sok férfit tett ezzel boldoggá. TV + Sztárok--Kadarkai Endre megszólalt elbocsátásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kadarkai-endre-megszolalt-elbocsatasa-utan.htmlAzonnali hatállyal kirúgták a Story4-től Kadarkai Endrét, aki eddig nem osztotta meg véleményét a történtekről. Facebook-oldalán viszont most pár sorban kommentálta a TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már 1,5 milliót bukott magánéleti válsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-hosszu-katinka-mar-1-5-milliot-bukott-maganeleti-valsaga-miatt.htmlMagánéleti válsága miatt már két versenyt is kihagyott idén Hosszú Katinka. Ezzel pedig az érmek mellett jelentős pénzösszegtől is elesett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.