Egy éve vár erre: nagy dobással készül Péter Szabó Szilvi

Forrás: Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Péter Szabó Szilvia bemutató Nox lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi, a Nox együttes egykori énekesnője nagyon készül új albumának bemutatására. A lemezen több mint egy évig dolgoztak.

Az énekesnő azt állítja, hogy megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Mindig számíthat az édesanyjára és anyósára is, akik szívesen vigyáznak a kislányára, amikor fellépése van.

"A hétvégéken, amikor turnézok, a nagymamák segítenek, ők az állandó bébicsőszök, de ha korai időpontra esett egy egy akusztikus koncertem akkor magammal vittem a kislányomat. Nagyon szereti a dalaimat, rázza a kis fenekét, táncol. A még félkész dalok hallgatása közben, ha táncolni kezdett rájuk, akkor tudtam, hogy az biztos jó" - mesélte a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki nagyon izgatott, hogy végre bemutathatja az új lemezt. Azt mondja, a dalokban visszatér a Nox hangzása, csak 2018-as köntösben. A zenekar felállása is hasonló a régihez, újra heten vannak. Olyanok ők Péter Szabó Szilvinek, mint a második családja.

Péter Szabó Szilvia új lemeze bemutatására készül Forrás: Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Régóta bombáznak a rajongók, hogy várják az új szerzeményeket, én pedig akkorvagyok igazán boldog, ha meg tudom adni a közönségnek, amit szeretnének. A lemez megjelenésével egy időben dupla dalpremiert tervezük, új videokloppel, ezt követően hamarosan elindul az új tirné is új látvánnyal, új dalokkal, de természetesen a régi Nox slágerek és közönségkedvencek is felcsencsülnek majd" - mesélte Szilvi.

Harmadszor is férjhez megy Gryllus Dorkahttp://www.life.hu/sztarok/20180127-harmadszor-is-ferjhez-megy-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka hét éve van együtt párjával, Simon Kornéllal. Azt tervezik, hogy hamarosan össze is házasodnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huVujity Tvrtko a Facebookon vágott vissza: tisztázta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtko-a-facebookon-vagott-vissza-tisztazta-magat.htmlValótlanságot állított Bod Péter, a Barátom Kim Ir Szen címmel megjelent könyv szerzője Vujity Tvrtkóról. A riporter tisztázta magát, bizonyítékokkal is szolgált. TV + Sztárok--Vujity Tvrtkót vádolja a Barátom Kim Ir Szen társszerzője: "Lopott fényben fürdött"http://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtkot-a-baratom-kim-ir-szen-tarsszerzoje-vadolja.htmlVujity Tvrtko megtalálta azt a nőt, aki Kim Ir Szen egykori észak-koreai diktátor masszőre volt. Ez az állítás azonban így nem egészen pontos, ugyanis már született egy könyv Bod Péter közreműködésével a hölgy és a diktátor kapcsolatáról. TV + Sztárok--Ma debütál: Kadlecsek Krisztián új feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-ma-debutal-kadlecsek-krisztian-uj-feladatot-kapott.htmlKöböl Anitának új társa lesz a Ripost - a TV2 sztárhíradója című magazinműsorban.TV + SztárokOrigoViaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-hamarosan-teljesen-leleplezodhet-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...TV + SztárokOrigoAz RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-az-rtl-klub-uzent-a-tv2-nek-a-piramis-miatt.htmlA TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.