Meghízott és lepukkant a Baywatch egykori sztárja, Yasmine Bleeth

Baywatch Yasmine Bleeth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben minden nő a Baywatch piros úszóruhás nagymellű vékony derekű, hosszú lábú vízimentőire szeretett volna hasonlítani, a férfiak pedig odáig voltak a szexszimbólum csajokért. Nos, néhányan még ma is dögösek közülük, de ez Yasmine Bleeth-ről, vagyis Caroline-ról nem mondható el.       

Yasmine túlzás nélkül a sorozat egyik legjobb nője volt...

Ya Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, UA, SCG/ Northfoto/Kathy Hutchins

... ma pedig még mindig csak 46 éves, de jónéhány kilót magára kapott, és a ruházata sem arról árulkodik, hogy nagy gonddal válogatta össze a darabokat.

Forrás: Northfoto
A Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-a-dal-facebookjan-reagalt-kiesesere-singh-viki.htmlSzombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: Hajdú Péter Frizbijében Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter http://www.life.hu/sztarok/20180128-vv-fanni-ugy-hajdu-peter-frizbijeben-dr-lichy-jozsef-a-csalad-ugyvedje-es-doszpot-peter.htmlHajdú Péter ATV-n futó műsorában a vasárnap esti Frizbiben Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter VV Fanni meggyilkolásának körülményeit járják körbe. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók a Dolly és Palcsó Tamás-formációnhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-kiakadtak-a-rajongok-a-dolly-es-palcso-tamas-formacion.htmlAhogy írtunk is róla mindössze egy év után feloszlott Dolly és Jáger Gyula kettőse, vagyis a Dolly Plussz. Az énekesnő azonban most Palcsó Tomival feltámasztotta a formációt, ám ez a felállás nem mindenkinek tetszik, sőt, a rajongók kommentekben fejezték ki csalódottságukat. TV + Sztárok--Nyilvánosság elé állt a Ásós Attila: őt vádolják csalással áldozataihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-nyilvanossag-ele-allt-a-asos-attila-ot-vadoljak-csalassal-aldozatai.htmlAhogy megírtuk, csalással vádolják volt barátnőit a Megasztárban feltűnt magyar mulatós zenészt, Ásós Attilát. Az ügyben a férfi barátja is megszólalt, most pedig maga az érintett lépett nyilvánosság elé. TV + SztárokOrigoAplasztikus vérszegénységben szenved az Oltári csajok Karolájahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-aplasztikus-verszegenysegben-szenved-az-oltari-csajok-karolaja-rtl-2.htmlEgy véletlennek köszönheti az Oltári csajok színésznője, legalábbis a karektere, Karola, hogy felfedezték a betegségét. A nő aplasztikus vérszegénységben szenved, ráadásul a hagyományos gyógymódok mellett csak romlik az állapota. TV + Sztárok--Így fest most Beri Ary, a Szerelem első vérig egykori Fügéjehttp://www.life.hu/sztarok/20180128-igy-fest-most-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. Most a TV2 Mokkájának a vendége volt és terveiről mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.