VV Fanni-ügy: Hajdú Péter Frizbijében Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter

Novozánszki Fanni Doszpot Péter Hajdú Péter VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter ATV-n futó műsorában a vasárnap esti Frizbiben Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter VV Fanni meggyilkolásának körülményeit járják körbe. 

VV Fanni holttestét a legkorszerűbb eszközökkel keresi a rendőrség, eddig sajnos eredménytelenül. Egy büntetőügyvéd elmondta, hogyan lehetséges az, hogy még mindig nincs meg a lány.

A Frizbiben Hajdú Doszpotot kérdezte arról, lehetséhes-e, hogy holttest és beismerő vallomás híján szabadon engedik-e a feltételezett gyilkost. "Egy baj van, és ez az alapeset, hogy a gyanúsítottnak joga van hazudni" - válaszolta.

Gyerekkori fotón Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-gyerekkori-foton-aleska-safrany-emese.htmlA sztárok gyerekkori képeit szinte minden olvasó szereti nézegetni. Aleska is jónéhány lájkot begyűjtött vele. TV + Sztárok--Esküvői fotóval nosztalgiázik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-eskuvoi-fotoval-nosztalgiazik-debreczeni-zita-az-instagramon.htmlTalán nincs is olyan friss házas, aki ne venné elő időnként az esküvői fotóit... Így tehetett Debreczeni Zita is, aki nagy nap képei közül meg is osztott egyet követőivel. TV + SztárokOrigoBugyi nélkül pózol Alec Baldwin terhes felesége: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-bugyi-nelkul-pozol-alec-baldwin-terhes-felesege-hilaria-baldwin.htmlTúlzásnak tartják azt a pucér fotót, amit Alec Baldwin felesége osztott meg magáról a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Szexi képpel köszönt be Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-szexi-keppel-koszont-be-tolvai-reni-instagram.htmlEgy szál melltartót visel, mégis mindenhol takarja magát az énekesnő. A rajongói mégis odavannak a fotóért. TV + Sztárok--Harmadszor is férjhez megy Gryllus Dorkahttp://www.life.hu/sztarok/20180127-harmadszor-is-ferjhez-megy-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka hét éve van együtt párjával, Simon Kornéllal. Azt tervezik, hogy hamarosan össze is házasodnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huEgy éve vár erre: nagy dobással készül Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180127-egy-eve-var-erre-nagy-dobassal-keszul-peter-szabo-szilvi.htmlPéter Szabó Szilvi, a Nox együttes egykori énekesnője nagyon készül új albumának bemutatására. A lemezen több mint egy évig dolgoztak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.