A Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter - Fotók

buli Real Madrid Hajdú Péter party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter. A társaság egy jótékonysági mérkőzés után vágott bele a budapesti éjszakába.

Egy salgótarjáni jótékonysági labdarúgó mérkőzésen lépett fel a Real Madrid, és ha már itt voltak a világhírű klub sztárjai, az esemény után Budapesten buliztak is egy nagyot. A focisták Hajdú Péterrel vágtak bele az éjszakába és egészen hajnalig szórakoztak.

Nagyon sokan felismerték a Real Madrid legendáit, hosszú sorokban álltak az emberek, hogy közös fotókat készíthessenek velük. A hölgyek is kerülgették őket rendesen. Táncoltak hajnalig, pedig reggel kilenckor már a repülőtéren kellett lenniük. Olyannyira összebarátkoztam velük, hogy meghívtak Madridba, legyek vendégük a következő meccsen is" – árulta el a műsorvezető a Blikknek.

Hajdú Péter, aki nemrég arról mesélt, hogy jelenleg a húszévesek élett éli, annak ellenére remekül érezte magát a bulin, hogy néhány nappal korábban egy kispályás meccsen megsérült az ujja, és ellenfelei a jótékonysági mérkőzésen sem kímélték, a vállát is megütötték.

Amavisca szelfi☝ ⚽️ Hala Madrid ✌ ⚽️ #amavisca #realmadrid #gaboragala

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hala Madrid⚽️✌ #amavisca #pavon #realmadrid #halamadrid #yellow #budapest #partyon

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.