Bosszú áldozata lett: VV Gina tagadja, hogy prosti lenne

Forrás: RTL Sajtóklub -
bosszú prostituált hirdetés VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe került VV Gina, miután felfedezték meztelen fotóit egy svájci honlapon, ahol prostituáltak kínálják magukat. A hirdetés szerint Candy a neve, és több extra szolgáltatást is vállal.

A 25 éves lány azt állítja, hogy engedély nélkül kerültek fel ezek a régi fotók az internetes oldalra. Azt gyanítja, hogy barátja volt barátnője áll így bosszút rajta.

"Az egész ügy hátterében a bosszú áll. Párom korábbi barátnője pécézett ki magának engem. Svájcban dolgozik és őt tett fel engem erre az oldalra. A felhasznált képek egy többéves fotósorozat darabjai. Ez már onnan is egyértelmű, hogy az oldalon még szőke hajam van, pedig már egy ideje barnára váltottam. Teljesen nyilvánvaló a szándéka, hogy be akar sározni engem" - mondta a Blikknek Gina.

Nem bírta párja, Kristóf nélkül a Valóvilágot VV Gina Forrás: RTL Sajtóklub

A hirdetés megkeseríti az életét, volt már arra is példa, hogy az éjszaka közepén hívták fel, hogy igénybe szeretnék venni a szolgáltatásait. Gina azt tervezi, hogy a rendőrségtől kér segítséget. Meg akarja találni azt a személyt, aki ezt tette, nem hagyja ennyiben a dolgot.

VV Gina férjével együtt 2011-ben szerepelt a ValóVilágban. A lány feladta a versenyt, miután páját kiszavazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.