Heves páros: Jolly és Suzy szex közben tört össze egy üvegasztalt

Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai -
házasság szex mulatós dal Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly és Suzy, a mulatós páros a való életben is egy pár, immár 12 éve házasok. Most elárulták, ma is izzik közöttük a levegő, mindent megtesznek azért, hogy soha ne hűljön ki a kapcsolatuk.

Jolly és Suzy nemrég a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorának játékosai voltak, ahol elmesélték, hogy bizony elég heves vérmérsékletük van, előfordult, hogy egy szeretkezés alkalmával egy üvegasztalt is összetörtek.

Befekszetek az ágyba, aztán történik valami... Bedurvulnak a dolgok és legurulsz az ágyról és ráesel egy üvegasztalra, az meg széttörik alattad... Azt hitték, hogy verekedtünk vagy valami veszekedés van... Hogy összevesztünk és fogtam magam és földhöz vágtam az asztalt." – árulta el Jolly Kasza Tibinek.

A Bors most megkereste a mulatós zenészt, aki elárulta, hogy annak ellenére, hogy hosszú évek óta házasok, mindig ügyelnek arra, hogy kapcsolatuk soha ne hűljön ki.

Példát akarok mutatni az embereknek. Tizenkét éve boldog házasságban élek a feleségemmel, és ehhez kell az erotika is. Forróvérű vagyok, nem tagadom. Rendkívül fontos szerepet játszik az életemben a szenvedély, hiszen így tudok alkotni" – nyilatkozta a lapnak Jolly, akiről nemrég kiderült, előző kapcsolatából született egy fia, aki már kamaszodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.