Geronazzo Mária videó jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geronazzo Mária már rég búcsút intett a felnőttfilmeknek, helyette mostanában egészen más foglalkozást űz: elárulta, mit csinál mostanában. 

Geronazzo Mária évekig állandó szereplője volt a bulvársajtónak, de egy ideje már ritkán hallani róla. Szerencsére nem tűnt el teljesen, ám már régen nem azzal foglalkozik, amivel ismertté vált. Kezdetben ugyanis felnőttfilmesként szerzett ismertséget, de ez már a múlt. Új foglalkozást választott magának, mert kiderült, hogy máshoz is van tehetsége.

Geronazzo Mária jósnő lett Forrás: rtl.hu

Az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, hogy mostanában jóslással is foglalkozik. Bár azt régóta tudja, hogy különleges tulajdonságokkal bír, sokáig nem kamatoztatta tudását. "Én így születtem, ezzel a tulajdonsággal" - mondta Mária, aki bizony látja a jövőt. "Nem is jósnak hívom magam, hanem energiaérzőnek" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.