Mádai Vivien elárulta, nem férje élete szerelme: videó

Forrás: Instagram/vivienmadai -
szerelem férj Mádai Vivien gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla ezúttal Mádai Vivient faggatta, aki arra a kérdésre is őszintén válaszol, hogy hol pillantotta meg élete nagy szerelmét: kiderült, hogy nem a férje az!

Tatár Csilla alaposan kifaggatja a celebeket, ezúttal Mádai Vivient. Szokásos módon a műsorvezetőnek is 34 kérdést tett fel, melyek mindegyikére őszintén válaszolt Vivien, egyik feleletével azonban óriási döbbenetet okozott. Csilla csak azt szerette volna megtudni, hogy Mádai hol pillantotta meg élete nagy szerelmét, ám kiderült, hogy a műsorvezetőnek nem a férje az igazi!

Mádai Viviennek nem Zoli az igaz szerelme Forrás: Instagram/vivienmadai

„A műtőben egy fehér fény alatt. Az hitted, Zolit mondom? Őt is mondhatnám, a csopaki strandot, de életem igazi, igazi, igazi szerelme, az a kisfiam. Nekem. Remélem, ezt nem veszi a férjem zokon, ő is amúgy nagyon toppos helyen van, de életem szerelme az Zéni" – mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.