Beyoncé rajongója így reagált arra, amikor a sztár elment mellette: fotó

fotó rajongó Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eset történt meg a Grammy díjátadó napján egy idősödő hölggyel: te lennél a helyében?

Egy fotósnak sikerült megörökítenie azt az őszinte és nem megtervezett pillanattot, amikor egy hölgy mellett elhaladt Beyoncé és férje. A rajongó asszony száját tátva nézte végig a dívát, aki a Grammy-gála outfitjében úgy festett, mint egy királynő.

Som-Balogh Edinát nem várta férje az oltárnál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-som-balogh-edinat-nem-varta-ferje-az-oltarnal-video.htmlSom-Balogh Edina Kasza Tibi műsorában mesélt arról, hogy férje megváratta őt az oltárnál.TV + SztárokOrigoEllopták ByeAlex személyazonosságát: kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-elloptak-byealex-szemelyazonossagat.htmlInstagramon akadt ki ByeAlex, ugyanis ellopták a személyazonosságát: a rajongói segítségét kérte. TV + Sztárok--Priscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--Hosszú Katinka újabb versenyt hagy kihttp://www.life.hu/sztarok/20180130-ujabb-versenyt-hagy-ki-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka úgy döntött, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő FFN Golden Tour versenyén sem indul: ezzel indokolta döntését. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt becsületsértésért beperelte a NAV egyik alkalmazottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180130-gaspar-gyozit-becsuletsertesert-beperelte-a-nav-egyik-alkalmazottja.htmlGyőzike sajnos ismét bíróság elé került, ezúttal egy NAV-alkalmazott jelentette fel őt: becsületsértés a vád. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.