Nótár Mary: nem kell lemondanom az anyaságról

műtét baba terhesség Sztárban sztár +1 kicsi gyász daganat Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már teljesen egészséges Nótár Mary, aki jelenleg leginkább a munkájának él, de mint elárulta, később szeretne majd édesanyává válni.

Nehéz időszakon van túl Nótár Mary, aki tavaly februárban esett át egy műtéten, amely során daganatot távolítottak el a testéből, decemberben pedig édesanyját is elvesztette. A gyászoló énekesnő a munkába menekült, partnerével, Radics Janival hétről hétre szerepel a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorban. A körülményekhez képes jól van és igyekszik odafigyelni az életmódjára.

Tökéletesen egészséges vagyok, folyamatos kontroll alatt tartanak a kiváló orvosaim. Gyógyszereket nem kell szednem, csak vitaminokat, és figyelnem kell az egészséges táplálkozásra is. A daganatban találtak rákos sejtet, és kiderült, hogy ez örökletes, a stressz hozta elő. A gyógyulásban sokat segített Isten, hiszek Jézusban, és tudom, hogy ő védett meg a komolyabb bajtól" – árulta el Nótár Mary a Lokálnak, majd hozzátette, később mindenképp szeretne majd édesanya lenni.

Mostanában nem gondolkodom ezen, még nem raktam magam teljesen rendbe lelkileg. Az eredményeim alapján nem kell lemondanom az anyaságról, és ha eljön a megfelelő pillanat és partner, akkor nagyon szeretnék egy babát." - mesélte.

Nótár Mary szeretne édesanya lenni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.