Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnő

halál kutya gyász Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit.

Nagy állatvédő hírében áll Király Linda, neki is volt két kutyája, mindkettőt örökbe fogadta. Nagyon szerette őket, de sajnos egyikőjüket most elvesztette: Pipi nincs többé. A szomorú hírt a közösségi oldalán tette közzé az énekesnő.

Isten veled Pipike... örökké szeretni fogunk... Nagyon fogsz hiányozni... Remélem, most is így rohangálsz ott fent" - írta a képhez.

A bejegyzésre még testvére, Viktor is reagált, aki azt írta, nagyon szomorú, de biztos abban, hogy most már jó helyen van a „kutya-menyországban".

Damu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--Forgatáson érte baleset Sipos Petithttp://www.life.hu/sztarok/20180130-forgatason-erte-baleset-sipos-petit-irigy-honaljmirigy.htmlBaleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát. TV + Sztárok--Nótár Mary: nem kell lemondanom az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-notar-mary-nem-kell-lemondanom-az-anyasagrol.htmlMa már teljesen egészséges Nótár Mary, aki jelenleg leginkább a munkájának él, de mint elárulta, később szeretne majd édesanyává válni. TV + Sztárok--Grammy 2018: a színpadon fakadt sírva Keshahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-grammy-2018-a-szinpadon-fakadt-sirva-kesha.htmlMegindító produkciója után a színpadon fakadt sírva Kesha az idei Grammy-díjátadón. TV + Sztárok--Heves páros: Jolly és Suzy szex közben tört össze egy üvegasztalthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-heves-paros-jolly-es-suzy-szex-kozben-tort-ossze-egy-uvegasztalt.htmlJolly és Suzy, a mulatós páros a való életben is egy pár, immár 12 éve házasok. Most elárulták, ma is izzik közöttük a levegő, mindent megtesznek azért, hogy soha ne hűljön ki a kapcsolatuk. TV + Sztárok--Meghan Markle-t kérték fel Katalin hercegné helyettesítésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghan-marklet-kertek-fel-katalin-hercegne-helyettesitesere.htmlA hírek szerint Meghan Markle fogja helyettesíteni Katalin hercegnét egy fontos, hivatalos eseményen. Ezzel ismét felerősödhet az a pletyka, miszerint a leendő sógornők között egyfajta versengés látszik kibontakozódni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.