Állítják, Szente Vajk felesége zöld utat adott a rendezőnek és Bódi Sylvinek

Bódi Sylvi Szente Vajk Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi és Szente Vajk kapcsolatát már nem először pedzegetik, de a rendezőnek még mindig felesége van: úgy hírlik azonban, hogy Erdélyi Timi zöld utat adott nekik.

Tavaly májusban Bódi Sylvi és Szente Vajk együtt jelentek meg egy bemutatón, akkor boronálták őket először össze. Akkor csak a munkakapcsolatra fogták a megjelenést, ám ezúttal nincs mivel magyarázni: egy élelmiszerboltban vesztek össze a fagyasztott áruk és a paradicsom miatt. A beszámolók szerint úgy civakodtak, mint egy idős házaspár. A baj csak az, hogy Szente Vajknak van felesége. Erdélyi Timi és közte ugyan egyszer megszakadt a kapcsolat, de a legutóbbi információk szerint dolgoztak a házasságuk rendbehozatalán. Egy informátor szerint azonban erről szó sincs. Valószínűleg már Timi is elengedte ezt a kapcsolatot.

Bódi Sylvi zöld utat kapott: övé lehet Szente Vajk Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Szerintem túltette magát ezen a kapcsolaton,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.