Csalfaság miatt nem kap több szerepet Tuba Büyüküstün és Hazal Filiz Kücükköse

sorozatsztár szerep sorozat hűtlenség Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűtlenségük miatt nem osztanak több szerepet a két ismert török színésznőre, Hazal Filiz Kücükkösére és Tuba Büyüküstünre.

Az utóbbi időben nem kapott munkát a Végtelen szerelem sztárja, Hazal Filiz Kücükköse és a TV2-n futó Bosszú vagy szerelem színésznője, Tuba Büyüküstün. Mindennek az az oka, hogy állítólag hűtlenséget követtek el, ezt pedig Törökországban nem nézik jó szemmel – írja a Telenovella.

Bár a csalfaságot egyikük sem ismerte el, volt férjeik a nyilvánosság előtt számoltak be róla. Tuba válását már mondták és már Hazal Filiz válópere is folyamatban van.

A nézőket annyira megbotránkoztatta a hűtlenségük híre, hogy emiatt teljesen elfordultak korábbi kedvenceiktől. Emiatt nem is osztanak már rájuk szerepeket, hiszen senki nem nézné azokat a filmeket, amelyekben ők szerepelnek. Így történt ez legutóbb is, az utolsó alkotás, amelyekben szerepeltek, mind megbuktak.

#Sette bekleyiş.. :) * waiting on the #set.. #cesurvegüzel #mart #2017

Tuba Büyüküstün (@tubabustun.official) által megosztott bejegyzés,

Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoKülönös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoPriscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDamu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.