plasztikai beavatkozás műsorvezető Liptai Claudia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia őszintén mesélt arról, mit gondol a plasztikai beavatkozásokról. Elmondta, hogy nem lát benne semmi kivetnivalót, azonban egy testrészéhez nem nyúlna: az arcához.

Manapság egyre többen fekszenek sebész kése alá, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Míg külföldön nem számít tabu témának, itthon még nem mindneki barátkozott meg ezzel a beavatkozással, így sztárjaink is csak óvatosan mesélnek arról, mi az, ami már nem a régi rajtuk.

De nem így Liptai Claudia! A sztármami őszintén elmondta véleményét a plasztikai műtétekről, sőt azt is elárulta, mi az, amit átszabatott már magán.

Liptai Claudia Forrás: tv2

"Alapvetően nincs problémám a szépészeti beavatkozásokkal, de az arcomhoz nem érhet szike, ebben biztos vagyok. Nem bírnám elviselni, hogy nem én nézek vissza magamra a tükörből" - kezdte a Blikknek Liptai.

"A többi részemmel úgy vagyok, hogy ha jobban érzem magam attól, hogy valamit megcsináltatok, akkor irány a műtő. De ezt csak magam miatt csinálnám, nem a szerelmem miatt. Szerintem nem tudnék úgy kinézni, hogy ő ne szeressen" - mondta Clau, aki nem olyan régen ismerte el, hogy

a melleit bizony ő is szépre szabatta.

Beyoncé rajongója így reagált arra, amikor a sztár elment mellette: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-beyonce-rajongoja-igy-reagalt-arra-amikor-a-sztar-elment-mellette-foto.htmlNem mindennapi eset történt meg a Grammy díjátadó napján egy idősödő hölggyel: te lennél a helyében?TV + Sztárok--Som-Balogh Edinát nem várta férje az oltárnál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-som-balogh-edinat-nem-varta-ferje-az-oltarnal-video.htmlSom-Balogh Edina Kasza Tibi műsorában mesélt arról, hogy férje megváratta őt az oltárnál.TV + SztárokOrigoNádai Anikó mellei közé tett egy plüssállatot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-nadai-aniko-mellei-koze-tett-egy-pluss-allatot-foto.htmlNádai Anikó egy cuki plüss állattal a mellei között kívánt jó reggelt követőinek: biztosan sok férfit tett ezzel boldoggá. TV + Sztárok--Baukó Éva egy rózsaszín férfi ingben mutatta meg tökéletesre szabott melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-bauko-eva-egy-rozsaszin-ferfi-ingben-mutatta-meg-tokeletesre-szabott-melleit-foto.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: kipakolta bájait.TV + Sztárok--Oszter Sándort alkoholistának nevezte bűntársa:"Ittasan nem mindig tudta kontrollálni a cselekedeteit."http://www.life.hu/sztarok/20180125-oszter-sandort-alkoholistanak-nevezte-buntarsa.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Oszter Sándor ötödrendű vádlottja egy befolyással üzérkedéses ügynek, melyért 4 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá, ha bebizonyososodik bűnössége. Az ügy negyedrendű vádlottja szerint a színész sokat iszik és olyankor nem ura a cselekedeteinek. TV + SztárokOrigoVajtó Lajos kiosztotta Ábel Anitát a Sztárban sztár+1 kicsi pontozása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-vajto-lajos-kiosztotta-abel-anit.htmlA Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban Fésűs Nelly gyönyörű és elképesztően tehetséges kislánya is a versenyzők között szerepel, Hevesi Tamás oldalán. Az utolsó adásban is a maximumot nyújtották, ám a zsűri hölgy tagjai, Ábel Anita és Tóth Vera ezt a pontjaikkal nem igazán értékelték, amin a nevelőapa nagyon kiakadt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.