Nagy Ferót a színpadon is igazoltatták a rendőrök

Fotó: Mudra László - Origo -
színpad rendőrség igazoltatás Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró nem volt a rendszer kedvence, mindenhogy próbálták ellehetetleníteni a koncertjeit: ha kellett, a színpadon igazoltatták.

Nagy Feró a Beatrice frontembereként vált híressé, vagy inkább hírhedté annak idején. Nem voltak éppen a rendszer kedvencei, sokszor próbálták meg ellehetetleníteni a fellépéseiket. Ezek a bosszantó, idegesítő közbeavatkozások mára már szép emlékké szelídültek, ezekből születtek a jó sztorik, melyeket Nagy Feró mind elmesélhet majd az egyszeri és megismételhetetlen emlékkoncertjén tavasszal.

Nagy Ferót a színpadon igazoltatták Fotó: Mudra László - Origo

Szerencsére azonban nem kell addig várniuk a kíváncsiskodóknak, néhány történetet előre elmesélt: például, hogy

a színpadon igazoltatták a rendőrök, különösen akkor, ha a Jerikó című számukat énekelték,

amely így kezdődik: „Támadás! Egy, kettő, három!" – amint ez elhangzott a rendőrök egyből fent voltak a színpadon. "Elhangzott, hogy Támadás, és máris a színpadon voltak a rendőrök" - mesélte a Ripostnak Feró, akiről még azt is terjesztették, hogy kiscsibéket darál a műsorában. Természetesen ez sem volt igaz, de sokan elhitték, és sokszor kellett miatta magyarázkodnia. "A rezsim ellensége voltam, még 1988-ban is csak egy magánkiadó adta ki a dalainkat" - árulta el a zenész.

Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoIsmét szakított menyasszonyával L.L. Junior? http://www.life.hu/sztarok/20180131-ismet-szakitott-menyasszonyaval-ll-junior.htmlL.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de úgy hírlik, hogy másodjára is szakítottak! TV + SztárokOrigoÁllítják, Szente Vajk felesége zöld utat adott a rendezőnek és Bódi Sylvinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-allitjak-szente-vajk-felesege-zold-utat-adott-a-rendezonek-es-bodi-sylvinek.htmlBódi Sylvi és Szente Vajk kapcsolatát már nem először pedzegetik, de a rendezőnek még mindig felesége van: úgy hírlik azonban, hogy Erdélyi Timi zöld utat adott nekik. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, hogy Bochkor Gábor ülve pisilhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-varkonyi-andrea-elarulta-hogy-bochkor-gabor-ulve-pisil.htmlVárkonyi Andrea műsorában nemcsak a vendégeket faggatja, ő maga is elárul titkokat: ezúttal Bochkor Gáborról kotyogott ki egy kínos infót. TV + SztárokOrigoKülönös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoBeyoncé rajongója így reagált arra, amikor a sztár elment mellette: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-beyonce-rajongoja-igy-reagalt-arra-amikor-a-sztar-elment-mellette-foto.htmlNem mindennapi eset történt meg a Grammy díjátadó napján egy idősödő hölggyel: te lennél a helyében?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.