Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jó

Zürich rosszkedv Lilu beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be.

A Keresem a családom című műsora miatt mostanában a világot járja Lilu. A csinos sztáranyuka nagyon szeret utazni, de azért neki is vannak néha rossz napjai. Ilyen volt például a tegnapi is, legalábbis erről számolt be követőinek a közösségi oldalán. Zürich utcáiról posztolt és azt írta a képhez, hogy bár nincs rá oka, valamiért nincs jó kedve, ráadásul még le is betegedett.

Ma valahogy nem voltam túl jó formában... Nincs rá okom, de a kedvem sem az igazi... Le is betegedtem... Pedig gyönyörű ez a város... Nem szeretem ezt a napot, na." – írta.

Lilu egyébként már korábban is mesélt arról, hogy a forgatások néha nagyon megviselik, és bizony előfordul, hogy el is sírja magát. Nem is csoda, ha lelkileg megterheli a műsor, hiszen arra vállalkozott, hogy összehozza az egymástól elszakadt családtagokat, és rendszerint megrendítő történeteket kell feldolgoznia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.