Tom Hardy ezért tetováltatta magára Leonardo DiCaprio nevét

Oscar-díj fogadás Leonardo DiCaprio Tom Hardy tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elvesztett fogadás miatt Leonardo DiCaprio nevét kellett magára tetováltatnia Tom Hardy-nak.

A 40 esztendős Tom Hardy még két évvel ezelőtt, közvetlenül az Oscar-jelöltek kihirdetése előtt kötött fogadást Leonardo DiCaprióval, meg volt ugyanis győződve arról, hogy őt biztosan nem jelölik, Leo pedig ennek az ellenkezőjét bizonygatta. Végül utóbbinak lett igaza: bár nem nyert kategóriájában, Tom Hardy valóban bekerült a legjobb férfi mellékszereplők közé - írja a The Sun.

Nem volt mit tenni, a vesztesnek magára kellett tetováltatnia egy mondatot, amely úgy hangzik: „Leo mindent tud". A tetkó valóban elkészült, itt a fotós bizonyíték róla!

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Andrew Calisterio (@boozehoundcc) által megosztott bejegyzés,

Esküvőre készül R. Kárpáti Péter, hamarosan érkezhet a baba ishttp://www.life.hu/sztarok/20180131-eskuvore-keszul-r-karpati-peter-hamarosan-erkezhet-a-baba-is.htmlTovábbra is titkolózik új kedvese kilétéről R. Kárpáti Péter, ugyanakkor azt elárulta, hamarosan gyermeket szeretnének. TV + Sztárok--Csalfaság miatt nem kap több szerepet Tuba Büyüküstün és Hazal Filiz Kücükkösehttp://www.life.hu/sztarok/20180131-hutlenseg-miatt-nem-kap-tobb-szerepet-tuba-buyukustun-es-hazal-filiz-kucukkose.htmlHűtlenségük miatt nem osztanak több szerepet a két ismert török színésznőre, Hazal Filiz Kücükkösére és Tuba Büyüküstünre. TV + SztárokOrigoNincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoKülönös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoPriscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.