Megsérült Csuja Imre A mi kis falunk forgatásán

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Csuja Imre haj forrázás sérülés A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mi kis falunk forgatása nemcsak boldog pillanatokat szerzett a szereplőknek, Csuja Imre például megsérült.

Hamarosan láthatjuk A mi kis falunk második évadát, melyben a régi szereplők mellett néhány új is feltűnik majd. Csuja Imre ismét Pajkaszeg polgármesterét, Károlyt alakítja, akinek lesznek kalandjai a következő részekben: az internetes társkeresőn megismerkedik valakivel! A randevú kedvéért pedig megváltoztatta a hajszínét, eközben sérült meg Csuja Imre.

Csuja Imre megsérült a forgatás közben Fotó: Adrián Zoltán - Origo

nem figyeltünk arra, hogy a kancsó, amiből öntöttük a vizet, történetesen egy vízforraló kanna volt.

Blikknek

Shane Tusup feladhatta a harcot Hosszú Katinkáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-shane-tusup-feladhatta-a-harcot-hosszu-katinkaert.htmlShane Tusup nem küzd tovább Katinkáért? A Blikk szerint arra utalnak a jelek, hogy feladta a harcot a házasságáért. TV + Sztárok--Már régóta együtt lehet Bódi Sylvi és Szente Vajkhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-mar-regota-egyutt-lehet-bodi-sylvi-es-szente-vajk.htmlA pszichológus szerint nem lehet friss Bódi Sylvi és Szente Vajk szerelme. Erre utal a nyilvános veszekedés.TV + Sztárok--Megint szakított Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-megint-szakitott-cinthya-dictator-es-varga-viktor.htmlKarácsonykor mág úgy tűnt, hogy minden rednben van Viktor és Cinthya, összbújós fotót posztoltak közösségi oldalukra. Úgy tűnik, a boldogságuk nem tartott sokáig.TV + SztárokOrigoKim Kardashian visszavágott Lindsay Lohannak: a te akcentusod a zavaróhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-kim-kardashian-visszavagott-lindsay-lohannak-a-te-akcentusod-a-zavaro.htmlVitába keveredett egymással Kim Kardashian és Lindsay Lohan. A két celeb hozzászólásait ország-világ olvashatja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Nudizás közben érte kellemetlen baleset Som-Balogh Edinát és férjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nudizas-kozben-erte-kellemetlen-baleset-som-balogh-edinat-es-ferjet.htmlVicces történetet mesélt el a nászútjáról Som-Balogh Edina Kasza Tibinek. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok közt egykori szereplője, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180131-visszater-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-deutsch-anita-1.htmlHosszú kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.