Szakértő elárulta: ezért fogdossa Katalin hercegné folyton a haját

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
haj Katalin hercegné szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnére nagyon sok figyelem hárul, így nem is tudja eltitkolni azokat az önkéntelen mozdulatokat, melyek akkor is sok mindent elárulnak róla, ha ő nem szeretné. Egy szakértő most elárulta, miért fogdossa folyton a haját a hercegné.

A legtöbb embernek talán fel sem tűnt, de aki jobban megfigyeli Katalin hercegné viselkedését, annak igen: folyton a haját fogdossa. Számos alkalommal lehetett látni, hiszen Katalin nyilvános megjelenéseiről fotók és videók is készülnek, de eddig senki nem gondolkozott el azon, hogy vajon mit jelenthet. A Daily Star azonban megkérdezett egy szakértőt arról, hogy ezek mit jelentenek.

Ezért fogdossa a haját Katalin Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

Általában a nőknél a haj megérintése a figyelemfelkeltés és a flörtölés jele, de Katalinnál más a helyzet, inkább egy önnyugtató gesztus" – mondta a szakértő. Ráadásul nemcsak Katalin, Meghan is sokszor ér a hajához, ez is közrejátszhatott a szokás kialakulásában. „Ez a gesztus lehet Meghan tudat alatti visszatükrözése is" – tette hozzá Judi James.

Meghan Markel köszöntőt mondhat az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghan-markel-koszontot-mondhat-az-eskuvojen.htmlMeghan Markle, Harry herceg menyasszonya azt tervezi, hogy köszöntőt mond az esküvőjén. Ezzel figyelmen kívül hagyja a királyi család több évszázados hagyományát.TV + Sztárok--Viaszbaba: közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-kozos-fotot-mutatott-a-leszbikus-szineszno-volt-szerelme.htmlA leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolata mindenki számára ismert, és már a fiatal szerető kiléte sem titok. A művésznő nevét azonban még nem ismerjük, de itt egy újabb közös fotó kettejükről. TV + SztárokOrigoMegható: a Facebookon vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghato-a-facebookon-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adelnak.htmlA közösségi oldalon vallott szerelmet gyermeke anyjának, Csobot Adélnak Istenes Bence. A rajongók könnyekig hatódtak. TV + Sztárok--Azurák Csaba első látásra szerelmes lett feleségébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-azurak-csaba-elso-latasra-beleszeretett-felesegebe.htmlAzurák Csaba nem sokszor beszél a magánéletéről, de nemrég megosztott egy megható történetet arról, hogyan találkozott először feleségével. A műsorvezető rögtön tudta, hogy ő az igazi. TV + Sztárok--Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-nem-kell-tobbe-nelkuloznie-paudits-belanak-jo-hireket-kapott.htmlJó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia. TV + Sztárok--Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-nem-kell-tobbe-nelkuloznie-paudits-belanak-jo-hireket-kapott.htmlJó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.