A legbohókásabb sorozatkarakterek: Renée Zellwegertől Drew Barrymore-ig

Bridget Jones film Zooey Deschanel Renée Zellweger Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítás, se veled-se nélküled kapcsolatok, költözés, betegség és mindez egymás után, szép sorban? Ugye neked is ismerős az a helyzet, amikor azt hiszed, hogy az egész univerzum összeesküdött ellened? Az ilyen búfelejtő napokra összegyűjtöttünk néhány filmet, amelyben garantáltan sorstársakra találsz a főszereplők személyében!

Renée Zellweger

Ki ne ismerné a Renée Zellweger alakította Bridget Jones cseppet sem unalmas életét? A Helen Fielding azonos regénye nyomán készült Bridget Jones naplója filmekben tipikus példáját láthatjuk a se veled-se nélküled kapcsolatnak, a kínos helyzeteknek, a szakítások utáni fagyi-alkohol kombinációnak. Az örökké az igazi után kutatás útvesztőjében végül Bridget is révbe ér, és ha neki összejött neked miért ne sikerülhetne?

Renée Zellweger Forrás: giphy.com

A Candice Renoir vicces és szórakoztató nyomozós sorozat főszereplője nem más, mint egy frissen elvált négy gyermekes anyuka, aki különböző bűnügyeket old meg csapatával egy dél- franciaországi kikötővárosban. Egy válás, négy gyerek, egy új munkahely, egy fiatalabb főnök és egy új kapcsolat mellett a különböző helyzetekben sokszor csetlő-botló, de nagyon szerethető karakter sok kihívással találja szembe magát. Kíváncsi vagy a bűnüldöző Bridget Jones-ra rózsaszín táskával? Kövesd nyomon hétköznap esténként 21:00-tól a bohókás anyukát alakító Cécile Bois mindennapjait a Sony Maxon.

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel Forrás: AFP/Jason Kempin

Az Új csaj című sorozat egy nem éppen tipikus tanárnőről szól, aki egy szakítás után hamar meg is találja álmai lakását, és ezzel beköltözik három facér férfi mellé. A főszereplő Jess karakterét a tehetséges Zooey Deschanel formálja meg, aki váratlan döntéseivel és bohókás karakterével biztosan téged is megnevettet majd. A különös helyzeteket bemutató, számtalan humoros fordulattal teli és olykor meglepő szerelmi szállal átszőtt sorozat garantáltan kizökkent a mindennapok problémaiból!

Drew Barrymore

Drew Barrymore Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Drew Barrymore a Bambanő című filmben egy cikk kedvéért felnőtt újságíroként beépül a gimisek közé, ám hamar rájön, hogy a nyomasztó diákévek felnőttként sem lesznek könnyebbek. Gimis korában ugyanis nem volt éppen menő csaj, a Dzsuvás Dzsozi-nak csúfolt egykori fogszabályzós, stréber, magányos lány azonban szembenéz a csúfolódókkal, legyőzi félelmeit és elnyeri méltó jutalmát a szőke herceg személyében. Hát kell ennél több?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.