Együtt fotózták Olivia Newton-Johnt és John Travoltát

Forrás: Paramount Pictures -
John Travolta Grease Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grease 1978-as bemutatója után Olivia és John Travolta népszerűsége az egekbe emelkedett, kétségtelen, hogy mindent ennek a filmnek köszönhetnek. A rajongók máig imádják, ahogy a szereplőket is, akik nagyon régóta nem találkoztak: most alkalmuk nyíilt egy összejövetelen, ott készült a közös fotó.

Olivia Newton-John és John Travolta a Grease két sztárja. Ez a film alapozta meg a karrierjüket,és habár sok más produkcióban játszottak, róluk örökké a Pomádé jut majd eszünkbe. Mindketten mintegy véletlen kerültek bele a filmbe, John Travoltát egy tévéműsorban látta meg az egyik producer, miután már hosszú ideje keresték a tökéletes színészt. Olivia Newton-Johnnal pedig egy baráti vacsorán futottak össze, és ott a helyszínen felajánlották neki Sandy szerepét.

Újra együtt fotüzták őket Forrás: Paramount Pictures

A két főszereplő neve összeforrt, de már jó pár éve annak, hogy nem láttuk őket együtt. Nemrég azonban mindketten megjelentek a G'Day USA gálán, itt készültek róluk a közös fotók. Olivia végig mosolyogta a gálát, pedig lenne oka aggodalomra: tavaly májusban kiújult a daganata.

Mindketten szuperül néznek ki Forrás: Getty Images for G'Day USA/2018 Getty Images/John Sciulli
Meghitt fotó: Instagramján vallott szerelmet Dobó Kata Zsidró Tamásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-instagramjan-vallott-szerelmet-dobo-kata-zsidro-tamasnak.htmlA színésznő és a mesterfodrász a mai napig odavannak egymásért. TV + SztárokOrigoSzakított menyasszonyával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-szakitott-menyasszonyaval-kingaval-l-l-junior.htmlAhogyan már írtunk róla, L.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de már napokkal ezelőtt felmerült: kapcsolatuknak vége. A szemfülesek kiszúrták, hogy a Facebookon sem ismerősei egymásnak, valamint Kinga átállította kapcsolati státuszát. Eddig az volt beállítva, hogy eljegyezve, de most a következő olvasható: nincs megjeleníthető kapcsolat.TV + Sztárok--Így néz ki most a Love Story gyönyörű sztárja, Ali MacGrawhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-igy-nez-ki-most-a-love-story-gyonyoru-sztarja-ali-macgraw.htmlKi ne emlékezne a Love Story gyönyörű főszereplőjére, a Jenny-t alakító Ali MacGrawra? A színésznő ma már közeledik a 80. életévéhez és boldog nagymama. TV + SztárokOrigoA Barátok köztös Nyári Dia és Peti videóit szétszedik a kommentelők http://www.life.hu/sztarok/20180201-a-baratok-koztos-nyari-dia-es-peti-videoit-szetszedik-a-kommentelok.htmlA terhesség bejelentése, és az azokra adott különböző reakciók: ezt dolgozza fel Nyári Dia és Peti vlogjaikban, de nem mindegyik jött át a követőknek. TV + SztárokOrigoHivatalos: Katherine Heigl lép Meghan Markle helyébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-katherine-heigl-lep-meghan-markle-helyebe.htmlMáris megvan Meghan Markle utóda: a Grace klinikából is ismert Katherine Heigl kapott szerepet a Briliáns elmék című sorozatban. TV + Sztárok--Szakértő elárulta: ezért fogdossa Katalin hercegné folyton a hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-szakerto-elarulta-ezert-fogdossa-katalin-hercegne-folyton-a-hajat.htmlKatalin hercegnére nagyon sok figyelem hárul, így nem is tudja eltitkolni azokat az önkéntelen mozdulatokat, melyek akkor is sok mindent elárulnak róla, ha ő nem szeretné. Egy szakértő most elárulta, miért fogdossa folyton a haját a hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.