Továbbra is Shane Tusup Hosszú Katinka edzője

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
edző Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága továbbra is romokban, de úgy tűnik, ettől még folytatják a közös munkát.  

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága nincsen rendben, de mint mindenki tudja, őket nem csak ez köti össze, hiszen Shane Katinka edzője is. Azt azonban az emberek csak találgatják, hogy folytatják-e a közös munkát. Míg a legtöbben kíváncsiságból szeretnék tudni, továbbra is Shane edzi-e Katinkát, addig a hivatalos szerveknek erre az információra szükségük van.

Mégis együtt készül Hosszú Katinka és Shane Tusup "Fotó: Szabó Gábor - Origo "

Shane ugyanis a Kiemelt Edzői Programban volt, és Hosszú Katinka az egyetlen olyan tanítványa, akinek eredményei lehetővé teszik, hogy továbbra is ebben a programban maradjon az edző, amiért körülbelül 1 millió forintos fizetést kap. A 2018-as kiemelt edzők listáját szerda éjfélig kellett leadni, és a 24.hu információi szerint Shane Tusup is a felsorolt nevek között volt. A lap megkereste a Magyar Úszó Szövetség elnökét az üggyel kapcsolatban.

Hosszú Katinka eddig nem jelentette be, hogy mással készülne,

A Magyar Úszó Szövetség a január 31-i határidőig leadta a Kiemelt Edzői Programban szereplők listáját. Hosszú Katinka edzője az ott szereplő személy, azaz Shane Tusup. A Iron Aquatics e tárgykörben nem nyújtott be a szövetség felé változtatási kérelmet

Majdnem elvesztette karját Survivor Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-majdnem-elvesztette-karjat-survivor-feri-baleset.htmlAz egykori kommandós, Feri 47 évesen lett második a 2017-es Survivor túlélőshow-ban. Azt kevesen tudták, hogy 1995-ben majdnem elvesztette a bal karját, és rettenetesen meg is hízott. TV + SztárokOrigoEgyütt fotózták Olivia Newton-Johnt és John Travoltáthttp://www.life.hu/sztarok/20180202-egyutt-fotoztak-olivia-newton-johnt-es-john-travoltat.htmlA Grease 1978-as bemutatója után Olivia és John Travolta népszerűsége az egekbe emelkedett, kétségtelen, hogy mindent ennek a filmnek köszönhetnek. A rajongók máig imádják, ahogy a szereplőket is, akik nagyon régóta nem találkoztak: most alkalmuk nyíilt egy összejövetelen, ott készült a közös fotó. TV + Sztárok--Meghitt fotó: Instagramján vallott szerelmet Dobó Kata Zsidró Tamásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-instagramjan-vallott-szerelmet-dobo-kata-zsidro-tamasnak.htmlA színésznő és a mesterfodrász a mai napig odavannak egymásért. TV + SztárokOrigoSzakított menyasszonyával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-szakitott-menyasszonyaval-kingaval-l-l-junior.htmlAhogyan már írtunk róla, L.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de már napokkal ezelőtt felmerült: kapcsolatuknak vége. A szemfülesek kiszúrták, hogy a Facebookon sem ismerősei egymásnak, valamint Kinga átállította kapcsolati státuszát. Eddig az volt beállítva, hogy eljegyezve, de most a következő olvasható: nincs megjeleníthető kapcsolat.TV + Sztárok--Így néz ki most a Love Story gyönyörű sztárja, Ali MacGrawhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-igy-nez-ki-most-a-love-story-gyonyoru-sztarja-ali-macgraw.htmlKi ne emlékezne a Love Story gyönyörű főszereplőjére, a Jenny-t alakító Ali MacGrawra? A színésznő ma már közeledik a 80. életévéhez és boldog nagymama. TV + SztárokOrigoA Barátok köztös Nyári Dia és Peti videóit szétszedik a kommentelők http://www.life.hu/sztarok/20180201-a-baratok-koztos-nyari-dia-es-peti-videoit-szetszedik-a-kommentelok.htmlA terhesség bejelentése, és az azokra adott különböző reakciók: ezt dolgozza fel Nyári Dia és Peti vlogjaikban, de nem mindegyik jött át a követőknek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.