Kellemetlen: Rubint Réka átázott ruhája miatt hagyta ott a gálát

Rubint Réka ruha kínos Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka unokahúgával, Rellával együtt az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol egy kellemetlen emléket idézett fel.

Rubint Réka, aki nemrég férjével, Norbival elutazott egy romantikus hétvégére, élete első Story-gálájáról mesélt Kiss Ramónának az RTL Klub Reggelijében. Úgy tervezte, hogy nagyon kicsípi magát, ám a gyönyörű ruha ellenére is egy kellemetlenség tette emlékezetessé az estét.

Képzeljétek el, életem első Story-gálás ruhája piros volt, mindent meg akartam mutatni, fiatal voltam (ma már sokkal szolidabban öltözködöm), és köldökig ki volt vágva a ruha. Ez annyira emlékezetes volt, hogy utána szerintem csak ezért hívtak meg újra a gálára, hogy vajon mivel tudom ezt überelni... Mivel szoptatós anyuka voltam, hatalmasak voltak a melleim. És azért kellett elmennünk a gáláról, mert átázott... Fűzőbe bele voltam fűzve és a tejtermelés miatt ez történt..." - mesélte a kínos történetet Rubint Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.