Halottnak tettette magát Schobert Norbi

ATV #Bochkor Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV-n futó #Bochkor vasárnapi adásának felvételén arról a férfiról beszéltek a meghívottak, aki megrendezte a halálát, hogy ne kelljen kifizetni a tartozásait. Schobert Norbi a téma kapcsán elmesélte, hogy 14 éve ő is a színlelést választotta olaszországi snowboardozás alkalmával. 

„Azt gondoltam, hogy mivel tudok wakeboardozni, a síelés helyett inkább snowboardozni fogok. A két sport nem ugyanaz, mert máshova kell a súlyt helyezni. Amikor felálltam a fekete pályára, hátradőltem a félelemtől és elkezdtem egyre gyorsabban siklani. Előre kellett volna dőlni, hogy tudjam irányítani, de nem tudtam. Amikor már mentem vagy nyolcvannal, tudtam, hogy át fogok ölelni a pálya mellett egy kéményt, nagyon durva lesz a dolog. Erre fogtam, és eldobtam magam. Levágtam az éket, csúsztam hanyatt a földön, éreztem, hogy nagyon gyorsan megyek. Láttam, hogy a pálya szélén boldogan beszélgetnek és kávéznak az olaszok. Becsúsztam a lábuk közé, elrepültek a kávék mindenhova. Éreztem, hogy nagyon dühösek, úgyhogy feküdtem üveges szemmel, halottnak tetettem magam. Megvártam, amíg elrohantak segítségért és gyorsan elmenekültem a helyszínről" – idézte a 24.hu Schobertet.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.