Karrierről, magánéletről beszélt Tolvai Reni

Forrás: Tolvai Reni -
Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni idén harmadik alkalommal indul A Dalban. Állítja, imád versenyezni, de az értékeléskor még mindig izgul. Az énekesnő karrierrpől és magánéletről is mesélt az Origónak.

Reni elmondta, hogy nagyon ügyel arra, hogy amikor kitesz egy képet a közösségi oldalaira, azok szépek legyenek. Sőt, még az egymás melletti képek összhangjára is figyel. Azt is elárulta, miért van kevés közös képe párjával, Kállay-Saunderes Andrással.

"Nagyon kevés a közös fotóink a közösségi oldalakon Andrással. Erre a kezdetektől nagyon vigyáztunk. Én nem szeretem másnál sem látni a magánélet kiteregetését. Engem ez zavar (...) Mert ez segít, hogy megtartsuk a kapcsolatunkat maguknak. Ha olyan párom lenne, aki nem ismert, akkor lehet, hogy beleférne, hogy jobban nyissunk a média felé, de így, hogy mindketten ismertek vagyunk, csak úgy tudjuk megóvni a magánéletünket, ha határozott nemet mondunk" - nyilatkozta.

Forrás: Tolvai Reni

Még mindig gyászol Cseh Mária, Torgyán József özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20180203-meg-mindig-gyaszol-cseh-maria-torgyan-jozsef-ozvegye.htmlEgy évvel Torgyán József halála után sem tudja feldolgozni özvegye a tragédiát. Cseh Mária a Star magazinnak beszélt arról, számára férje nem halt meg, és a mai napig beszél hozzá. TV + Sztárok--Halottnak tettette magát Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-halottnak-tettette-magat-schobert-norbi-egy-olaszorszagi-snowboardozas-alkalmaval.htmlAz ATV-n futó #Bochkor vasárnapi adásának felvételén arról a férfiról beszéltek a meghívottak, aki megrendezte a halálát, hogy ne kelljen kifizetni a tartozásait. Schobert Norbi a téma kapcsán elmesélte, hogy 14 éve ő is a színlelést választotta olaszországi snowboardozás alkalmával. TV + Sztárok--Bikinis fotóval nosztalgiázik Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-bikinis-fotoval-nosztalgiazik-ada-pinter-adrienn.htmlEgy emlékét osztotta meg Ada a Facebookon, amikor is a Maldív-szigeteken nyaralt. TV + SztárokOrigoTragikus: Pallavicini Zita anyukája öt hónapos terhes volt, amikor meggyilkolták (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180202-pallavicini-zita-anyukaja-ot-honapos-terhes-volt-amikor-meggyilkoltak.htmlAz őrgrófnő őszintén beszélt Joshi Bharatnak a családi tragédiáról.TV + SztárokOrigoÍgy él ma a 73 éves Kudlik Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-igy-el-ma-a-73-eves-kudlik-julia-delta-bemondono.htmlA volt bemondónő fontosnak tartja azt is, hogy napi négy kilométert sétáljon. „Ez és a reggeli 10 perces torna a legjobb gyógyszer a csontritkulásra" - nyilatkozta a Bestnek. TV + Sztárok--Megemelték Medveczky Ilona nyugdíjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180202-megemeltek-medveczky-ilona-nyugdijat-121-ezer-forinttal.htmlKiderült: Medveczky Ilona márciustól kezdve megkapja a havi 121 ezer forintos művészjárulékot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.