Kisbabát vár Kutai Kinga, a ValóVilág egykori játékosa: fotó

kisbaba Való Világ kutai kinga VV Kinga várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kingaként ismerhette meg az ország Kutai Kingát, aki a a játék óta visszavonult a nyilvánosság elől. Ezúttal azonban ismét előtérbe került: kisbabát vár.

Gyönyörű posztban tudatta követőivel VV Kinga, hogy édesanya lesz.

vv kinga Forrás: VV Kinga hivatalos Facebook oldala

"Drága Kisbabàm Képzeld eljött az idő, hiszen szépen megnôttél a pocakomban az elmúlt hetek és hónapok alatt, hogy Anya világgá kürtölje boldogságát! Az elmúlt időszakban mennyi mindenen mentünk keresztül mi ketten.. Nálad erősebb, kitartóbb, makacsabb és ragaszkodóbb kisembert nem ismerek! Engem választottál Anyukádnak, amiért olyan végtelenül hálás vagyok! A legnagyobb ajándék vagy az életemben és amíg élek itt leszek Neked, rám mindig számíthatsz.. Rám mindig!"

Kasza Tibi szomorú bejelentést tett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kasza-tibi-szomoru-bejelentest-tett-video.htmlKasza Tibi szomorú belejentést tett, fájó dologról mesélt követőinek. TV + SztárokDobó Ágit meztelenül fotózta férje: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-dobo-agit-meztelenul-fotozta-ferje-foto.htmlDobó Ágit ruha nélkül kapta lencsevégre a férje: túl szexi fotó. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok közt egykori szereplője, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180131-visszater-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-deutsch-anita-1.htmlHosszú kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita. TV + SztárokOrigoSom-Balogh Edinát nem várta férje az oltárnál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-som-balogh-edinat-nem-varta-ferje-az-oltarnal-video.htmlSom-Balogh Edina Kasza Tibi műsorában mesélt arról, hogy férje megváratta őt az oltárnál.TV + SztárokOrigoNádai Anikó mellei közé tett egy plüssállatot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-nadai-aniko-mellei-koze-tett-egy-pluss-allatot-foto.htmlNádai Anikó egy cuki plüss állattal a mellei között kívánt jó reggelt követőinek: biztosan sok férfit tett ezzel boldoggá. TV + Sztárok--Baukó Éva egy rózsaszín férfi ingben mutatta meg tökéletesre szabott melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-bauko-eva-egy-rozsaszin-ferfi-ingben-mutatta-meg-tokeletesre-szabott-melleit-foto.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: kipakolta bájait.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.