Még mindig gyászol Cseh Mária, Torgyán József özvegye

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Torgyán József Cseh Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel Torgyán József halála után sem tudja feldolgozni özvegye a tragédiát. Cseh Mária a Star magazinnak beszélt arról, számára férje nem halt meg, és a mai napig beszél hozzá. 

"Hatvan évig ismertük egymást, ötvennyolc évig voltunk házasok. Nekem rajta kívül soha nem volt senkim, és tudom, hogy már nem is lesz. Őszintén bevallom, nem is szeretném!" - nyilatkozta Mária. "A Jóska, na ő volt a minden! Nem akarok túlozni, de talán annál is több! A férjem, a barátom, a szerelmem, édesapa, nagypapa és persze önmagában egy csupa szív ember, aki mindig kiállt mások igazáért, és akit nem lehetett nem szeretni. Azt a pokoli kínt, amit a halála okozott, senkinek sem kívánom! (...) Jóska nem halt meg! Számomra ő még mindig él, mindennap beszélek is hozzá. Mindent megtárgyalunk, én mindenről tud, ami velem történik. A fél életemet, sőt az egészet odaadnám csak azért, hogy egyszer újra láthassam. Én is belefolytam a politikába, de én mindig csak Torgyán József felesége voltam. Támogattam, és mindenben mellette voltam. Akármilyen támadás érte, én sosem voltam képes arra, hogy ne az ő pártját fogjam, mert neki volt igaza, és olyan támadások érték, amiket senki más nem viselt volna el" - mondta el az özvegy.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.