Köllő Babett Celeb vagyok, ments ki innen! Feleségek luxuskivitelben mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dzsungelben fantasztikusan megállta a helyét, de a mosás nem az ő asztala. Köllő Babett vicces képet tett közzé, bár ő nem szórakozik olyan jól. 

"Imádok mosni! Gondolom ez látszik a képen!" - tette közzé Babett, aki igencsak unhatja a várakozást a mosodában.

Imádok mosni! Gondolom ez látszik a képen! ✌️ ‍♀️

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

A csinos luxusfeleség a Viasat3 realityje előtt elmondta, azért vállalta el a felkérést, hogy az egész ország megismerje a nevét. Nos, ez össze is jött neki, ráadásul az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsora által a megítélése is rengeteget javult: nagyon sokan megszerették, amikor megismerték emberi oldalát.

Korhatáros szerelem: Júlia kiadja Bőgős Bandi útjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180203-korhataros-szerelem-julia-kiadja-bogos-bandi-utjat.html"Soha többet nem akarok rólad hallani, érted?" - ezekkel a mondatokkal adta ki szeretője útját a Korhatáros szerelem Júliája, azaz Dobó Kata. A nő megcsalta férjét, de belátta, őt szereti és nem Bőgős Bandit, akit egyébként Fenyő Iván alakít. TV + SztárokOrigo50 millás sportautóban feszít Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-50-millas-sportautoban-feszit-molnar-aniko-tordai-istvan.htmlMolnár Anikó a Sport Verda Lady című műsorban egy 50 millás Porschéban ülve beszélt férfiakról, hízásról, gyermekvállalásról. TV + SztárokOrigoMajdnem elvesztette karját Survivor Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-majdnem-elvesztette-karjat-survivor-feri-baleset.htmlAz egykori kommandós, Feri 47 évesen lett második a 2017-es Survivor túlélőshow-ban. Azt kevesen tudták, hogy 1995-ben majdnem elvesztette a bal karját, és rettenetesen meg is hízott. TV + SztárokOrigoFeladta a reményt VV Fanni édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180202-feladta-a-remenyt-vv-fanni-edesanyj.htmlFanni édesanyja már nem hisz abban, hogy visszakaphatja gyermekét. TV + Sztárok--Rubint Réka meglepetésvendéggel és Larával készül a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-rubint-reka-egy-meglepetesvendeggel-es-laraval-keszul-a-story-galara.htmlRubint Rékáéknál is megkezdődött már a visszaszámlálás az idei Story Ötcsillag- és Értékdíj Átadó Gálára, amelyet február 10-én tartanak. A fitneszlady ezúttal is a férje, Norbi oldalán érkezik, és a tavalyihoz hasonlóan idén szintén magával hozza a nagylányát, Larát, illetve az unokahúgát, Rellát, valamint még egy "meglepetésvendéget". TV + Sztárok--Meghitt fotó: Instagramján vallott szerelmet Dobó Kata Zsidró Tamásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-instagramjan-vallott-szerelmet-dobo-kata-zsidro-tamasnak.htmlA színésznő és a mesterfodrász a mai napig odavannak egymásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.