Tóth Gabi szexi videó tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi a Szombat esti láz című műsorban, Markó Robi oldalán profi szeinten megtanult táncolni. Ezt a tánctudását egy nem mindennapi videóban meg is mutatta.

A versenytánc után egy kis népitánccal vegyített koreográfiát tanul Tóth Gabi, aki az utóbbi időszakban nagy sikerrel nyergelt ált a folklór világába.

Azt egyelőre nem tudni, mire készül ez a gyönyörű mozdulatsor, annyi biztos, hogy nagyon jól áll az énekesnőnek.

@drobinanorbert köszönöm ☀️ #szépkoreo #tegnapelott

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi szomorú bejelentést tett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kasza-tibi-szomoru-bejelentest-tett-video.htmlKasza Tibi szomorú belejentést tett, fájó dologról mesélt követőinek. TV + SztárokDobó Ágit meztelenül fotózta férje: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-dobo-agit-meztelenul-fotozta-ferje-foto.htmlDobó Ágit ruha nélkül kapta lencsevégre a férje: túl szexi fotó. TV + SztárokOrigoBeyoncé rajongója így reagált arra, amikor a sztár elment mellette: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-beyonce-rajongoja-igy-reagalt-arra-amikor-a-sztar-elment-mellette-foto.htmlNem mindennapi eset történt meg a Grammy díjátadó napján egy idősödő hölggyel: te lennél a helyében?TV + Sztárok--Som-Balogh Edinát nem várta férje az oltárnál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-som-balogh-edinat-nem-varta-ferje-az-oltarnal-video.htmlSom-Balogh Edina Kasza Tibi műsorában mesélt arról, hogy férje megváratta őt az oltárnál.TV + SztárokOrigoNádai Anikó mellei közé tett egy plüssállatot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-nadai-aniko-mellei-koze-tett-egy-pluss-allatot-foto.htmlNádai Anikó egy cuki plüss állattal a mellei között kívánt jó reggelt követőinek: biztosan sok férfit tett ezzel boldoggá. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka, ezért nem indult az úszóversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-megszolalt-hosszu-katinka-ezert-nem-indult-az-uszoversenyen.htmlHosszú Katinka nem indul az idei év első komolyabb úszóversenyein, ám eddig nem kommentálta az okokat. Most végre megszólalt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.