Így élte meg kiesését a A Dalból Andy Roll: videó

videó kieső A Dal 2018 A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult A Dal harmadik elődöntője: Andy Roll is távozott.

Andy Roll A Dal harmadik elődöntőjében adhatta elő produkcióját, ami után még Schell Judit is kereste a szavakat. A középdöntőbe ugyan nem jutott be, de Tolvai Renivel ellentétben, ő nem rohant el a műsor után, hanem adott interjút a Life.hu-nak.

Szabó Zsófi nagyon boldog: kisfia hagyta aludni éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-zsofi-nagyon-boldog-kisfia-hagyta-aludni-ejszaka.htmlSzabó Zsófi egy pici baba édesanyjaként tudja, milyen egész éjjel a hasfájós pici mellett virrasztani. Ám ezúttal nagy öröm érte: kisfia hagyta őt aludni. TV + SztárokOrigoTóth Gabi szexi táncot lejtett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-toth-gabi-szexi-tancot-lejtett-video.htmlTóth Gabi a Szombat esti láz című műsorban, Markó Robi oldalán profi szeinten megtanult táncolni. Ezt a tánctudását egy nem mindennapi videóban meg is mutatta. TV + Sztárok--Kisbabát vár Kutai Kinga, a ValóVilág egykori játékosa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kisbabat-var-kutai-kinga-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-foto.htmlVV Kingaként ismerhette meg az ország Kutai Kingát, aki a a játék óta visszavonult a nyilvánosság elől. Ezúttal azonban ismét előtérbe került: kisbabát vár. TV + Sztárok--Kasza Tibi szomorú bejelentést tett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kasza-tibi-szomoru-bejelentest-tett-video.htmlKasza Tibi szomorú belejentést tett, fájó dologról mesélt követőinek. TV + SztárokGyászol Csordás Tibi, a Fiesta énekese: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-gyaszol-csordas-tibi-a-fiesta-enekese-foto.htmlGyászol Csordás Tibi: egy kedves barátját és kollégáját veszítette el. TV + Sztárok--Visszatér a Barátok közt egykori szereplője, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180131-visszater-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-deutsch-anita-1.htmlHosszú kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.