Kiszel Tünde naptár naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde 2018-ra is készített naptárt. A februári fotón azonban van némi hiba.

A naptárdíva mindig dögös fotóin, korához képest pedig elképesztő formában van. A negyvenesek is megirigyelhetik alakját és feszes bőrét. Ám a februári naprátfotó kicsit furára sikerült: Tünde karja olyan irreálisan vékony, hogy egyértelműen látszik, hogy photoshopot használtak.

Miért kellett 40 kilósra faragni az amúgy is csinos sztárt?

Nádai Anikó kiakadt, nem bírja tovább a telet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nadai-aniko-kiakadt-nem-birja-tovabb-a-telet-foto.htmlKifakadt Nádai Anikó: nem bírja tovább a hideget és a telet.TV + SztárokOrigoVajna Timi egy nővel térdel az ágyban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-vajna-timi-egy-novel-terdel-az-agyban-foto.htmlVajna Timi forrón szereti: egy másik nővel az ágyban fotózták. TV + SztárokOrigoSzilágyi Szilvi, Caramel felesége elképesztően szexi fotót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-szilagyi-szilvi-caramel-felesege-szexi-fotot-villantott.htmlCaramel fiatal felesége olyan, akár egy tini: gyönyörű és ráadásul még hajlékony is.TV + Sztárok--AIDS-esnek hitte egyik rajongója Ashton Kutchert, az utcán ment oda hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-aids-esnek-hitte-egyik-rajongoja-ashton-kutchert.htmlAshton Kutcher egy vicces és egyben igen morbid történetet mesélt el a minap: rajongója azt hitte róla, hogy AIDS-es. TV + Sztárok--Rába Tímea lánya elképesztően szép: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-raba-timea-lanya-elkepesztoen-szep-foto.htmlRába Timi nagylánya, Nina olyan, akár egy amerikai díva: gyönyörű nővé érett.TV + SztárokTóth Gabi szexi táncot lejtett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-toth-gabi-szexi-tancot-lejtett-video.htmlTóth Gabi a Szombat esti láz című műsorban, Markó Robi oldalán profi szeinten megtanult táncolni. Ezt a tánctudását egy nem mindennapi videóban meg is mutatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.