Chris Hemsworth szerelem Angelina Jolie pletyka Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a házas Chris Hemsworth-t szemelte ki magának Brad Pitt volt felesége, Angelina Jolie. A két színész már a Golden Globe-díjátadón is egymás mellett ült.

Másfél évvel válása után új pasit szemelt ki magának Angelina Jolie, nem is akárkit: a házas Chris Hemsworth-t. A Radar Online azt írja, nem véletlen, hogy már a Golden Globe-on is egymás mellé ültek le, a színésznőnek nem titkolt célja, hogy meghódítsa a nála 8 évvel fiatalabb férfit.

Egyszerűen imádja a filmjeit, nagyszerű színésznek tartja, és nagyon szeretne a közeljövőben egy közös filmben szerepelni vele. Angelina hamarosan visszatér a munkába és úgy tervezi, hogy egy akciófilmben játssza a főszerepet Chris partnereként." – árulta el egy bennfentes.

Angelina Jolie-t egyébként nemrég a rapper és filmkészítő praCH Ly-vel hozták hírbe, de úgy tűnik, hamar túllépett rajta.

Most már csak az a kérdés, mit szól a pletykákhoz Chris Hemsworth gyönyörű felesége, három gyermekének édesanyja, Elsa Pataky...

Chris Hemsworth a Golden Globe-díjátadón Forrás: Getty Images
Kim Cattrall testvére meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-meghalt-kim-cattrall-testvere.htmlNéhány napja Kim Cattrall eltűnt testvére miatt kért segítséget rajongóitól közösségi oldalain, később azonban már csak a fájdalmas tragédiáról tudott beszámolni a színésznő: a testvérét holtan találták. TV + SztárokOrigoAkkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--Edit asszonynak nem tetszett a Jimmy életéből készült musicalhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-edit-asszonynak-nem-tetszett-a-jimmy-eletebol-keszult-musical.htmlZámbó Jimmy életéből musical készült Pintér Tibor irányítása alatt és főszereplésével. A botrányokkal övezett színdarab ősbemutatóját már megtartották, de Edit asszony nem volt elragadtatva. TV + Sztárok--Vastag Tamás és Varga Szabolcs párosa nyerte a Sztárban sztár+1 kicsi második szériájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nyerte-a-sztarban-sztar-1-kicsi-masodik-szeriajat-video.html10 héttel ezelőtt indult el a Sztárban sztár+1 kicsi második szériája, elképesztően tehetséges gyerekekkel és sztár társaikkal. A vasárnapi döntőben kiderült, ki nyerte a műsort. TV + Sztárok--Tilla elárulta: a szex kapcsolja kihttp://www.life.hu/sztarok/20180204-tilla-elarulta-a-szex-kapcsolja-ki.htmlTilla őszintén mesélt arról, mivel vezeti le a feszültséget...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAz X-Faktor 2017 győztesei, Ricco és Claudia lemondtak a nyereményükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-az-x-faktor-gyoztesei-ricco-es-claudia-lemondtak-a-nyeremenyukrol.htmlVáratlan bejelentést tett Ricco és Claudia: lemondtak a nyeremény utazásukról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.