Donya Fiorentino Gary Oldmannel való házassága árnyoldalairól mesélt

házasság feleség erőszak Gary Oldman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donya Fiorentino, Gary Oldman harmadik felesége azt állítja, hogy férje tönkretette életét. Most először beszélt házasságuk sötét óráiról.

Telefonnal ütötte meg Donya Fiorentinot Gery Oldman, miközben a nő kisebbik fiukat tartotta a kezében – olvasható a színész harmadik feleségének a Daily Mailnek adott interjújában.

Gary Oldman a válás óta olyan sikerszerepeket alakított mint Harry Potter keresztapja, Serius Black, így válva a britek egyik legfőbb exportcikkévé. Most pedig felesége úgy döntött, hogy rádöbbenti a világot, miken kellett keresztülmennie a színész mellett, aki lelkileg és fizikailag is bántotta őt.

Donya Fiorentino szerint Gary Oldman remek színész, de csapnivaló férj. Forrás: Getty Images

A nő, aki öt közül volt harmadik a sorban, azt is elmondta, hogy férje azért is felelős, hogy közös gyermekeik, Gulliver és Charlie felügyeletét elvesztette. A négyévi házasság után még mindig összetört feleség az interjúban azt is hangsúlyozta: míg Gery Oldman színészként nagyszerűnek mondható, férjnek csapnivaló volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.