Hosszú Katinka díszvendég lesz a kecskeméti 24 órás úszáson

Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire -
úszás Kecskemét Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka is díszvendég lesz a most szombati, negyedik alkalommal meghirdetett kecskeméti egynapos úszóeseményen.

Az úszás ünnepe 2018 elnevezésű rendezvényen a Kecskeméti Fürdőben egy időben, egy medencében hosszútávúszók 24 órán keresztül úsznak, miközben mellettük iskolák és civil csapatok váltják egymást egy teljes napon át.

Hosszú Katinka nyitja meg a 24 órás úszást Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hosszú mellett három pólós díszvendége is lesz az úszóünnepnek az Európa-bajnok Czigány Dóra, az olimpiai és világbajnok Hosnyánszky Norbert, valamint a vb-aranyérmes Nagy Viktor személyében. A program délelőtt 10 órakor kezdődik, majd 11-kor Hosszú, Hosnyánszky és Nagy a rajtkőről együtt csobbannak a medencébe a többi indulóval, több száz iskolással és a 24 óra teljesítésére vállalkozó hosszútávúszókkal - írja az MTI.

Újabb sztárfellépőt jelentett be az EFOTT: Jessie J is felléphttp://www.life.hu/sztarok/20180206-ujabb-sztarfellepot-jelentett-be-az-efott-jessie-j-is-fellep.htmlA magyar közönség először találkozhat Jessie J énekesnővel itthon: ő lesz az EFOTT egyik sztárfellépője. TV + Sztárok--Árpa Attila elvesztette kollégáját és barátját: ehunyt Kiss Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-arpa-attila-elvesztette-kollegajat-es-baratjat.htmlÁrpa Attila közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: meghalt barátja és kollégája. TV + Sztárok--Smink nélkül mutatta meg az arcát Dobó Kata - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-smink-nelkul-mutatta-meg-az-arcat-dobo-kata-foto.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról Dobó Kata, követői máris elhalmozták lájkokkal. TV + SztárokOrigoMagányáról írt dalt MC Hawer - a randioldalakon sem talált társathttp://www.life.hu/sztarok/20180206-maganyarol-irt-dalt-mc-hawer-a-randioldalakon-sem-talalt-tarsat.htmlAz egyéjszakás kalandokból elege van, már a randioldalak sem hozzák meg a sikert Koczka Gézának, azaz MC Hawernek. Elkeseredettségének dalban adott hangot. TV + Sztárok--Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20180206-uma-thurman-vallott-rakenyszeritettek-a-jelenetre-sulyosan-megserult.htmlÉvekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint nagyon sikeres a Jimmy-musicalhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-pinter-tibor-szerint-nagyon-sikeres-a-jimmy-musical.htmlPintér Tibor hónapokig dolgozott a Jimmy-musicalen, amely már a bemutatója előtt nagy visszhangott keltett, és ez az első előadás után csak fokozódott. Állítólag Edit asszonynak, Jimmy exfeleségének sem tetszett a darab, de Tenya szerint óriási siker a musical. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.