Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérült

Uma Thurman forgatás sérülés baleset vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr.

Uma Thurman néhány napja vallott arról, hogyan zaklatta őt szexuálisan Harvey Weinstein, most pedig elárulta, Quentin Tarantinóval is voltak más jellegű problémái. Kiderült, a rendező a Kill Bill forgatásán vette rá a színésznőt egy életveszélyes jelenet leforgatásra. Helyettesíthette volna őt egy kaszkadőr is, ám Tarantino ezt ellenezte.

A jelenetet forgatása során Uma Thurman súlyos nyak- és lábsérülést szenvedett, ugyanis autója nagyjából 60 km/óra sebességgel belecsapódott egy buckába. A színésznő érthető módon sokáig nagyon mérges volt és a balesetről készült felvételt követelte. Évekkel később Tarantino bocsánatot kért tőle és odaadta neki a videót is, amit Uma Thurman a napokban posztolt a közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.