70 évesen térne vissza a képernyőre Rózsa György

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
tévés műsorvezető Rózsa György visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp legújabb könyvén dolgozik Rózsa György, aki nem titkolja, hogy szívesen visszatérne a tévéképernyőre.

70 esztendős, de a mai napig aktívan tevékenykedik Rózsa György. A legendás tévés most új könyvén dolgozik, amelyben a rossz döntéseiről ír és azokról a helyzetekről, amikor becsapták. A Blikk úgy tudja, emellett dokumentumfilmeken dolgozik producerként és szívesen visszatérne a képernyőre is.

A Leg... leg... leg... folytatására biztosan több ezren jelentkeznének, hiszen sokan szeretnének bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, de régi álmom, hogy a Magyar Elsők is folytatódjon. 116 rész készült belőle, de eredetileg 150-et terveztünk. Jó lenne azt a 34-et még leforgatni, ha felkérnének, belevágnék! Persze, már nem lennék annyit az előtérben. Azt vallom, hetvenévesen már nem kell annyit a képernyőn lenni. A fiatal kollégák készíthetnék a riportokat, én pedig feltűnnék egy-két konferáló mondat erejéig. Szoktam mondani, aki ötven évig kreatív volt, utána miért ne lehetne az? Ha az embert olyan anyagból gyúrták, mint engem, nem adja fel, ha néhány évig nem úgy mennek a dolgok, mint előtte!" – mesélte a lapnak Rózsa György, aki azt is hozzátette, nem csak neki hiányzik a tévézést, őt is hiányolják a nézők, nem ritka, hogy az utcán is odamennek hozzá a rajongói. „Gyakran jönnek oda hozzám, hogy: „Rózsa úr, olyan rég láttuk, miért nem szerepel többet"! Én pedig mindig mondom, hiszen ott vagyok, ismétlik a műsoraimat az M3-on. Persze, most már inkább pihenek, utazom, élvezem a hetvenes éveimet, de szerintem sosem hagyok fel teljesen a munkával."

Rózsa György szívesen visszatérne a képernyőre Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.