Hírességek, akiknek 3 vagy több embertől született gyermekük: Mick Jaggertől Rod Stewartig

Kate Winslet Eddie Murphy Rod Stewart Mike Tyson Mick Jagger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamiért a legtöbb híresség kapcsolata nem állja ki az idő próbáját, a sok románc pedig kiterjedt családot eredményez. Így alakulhatott úgy, hogy Rod Stewartnak öt különböző nőtől születtek gyermekei, de Kate Winslet sem találta meg egy férfiban azt, amire vágyott: neki három pasitól született három gyermeke, és a lista nem ér velük véget.

Kate Winslet

Kate Winslet Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A színésznőnek sem sikerült egyből megtalálnia az igazit, első házassága csupán 3 évig tartott. Ezen kívül még kétszer házasodott meg Kate Winslet, az utolsó még máig tart. Gyermeke viszont mindegyik kapcsolatból született. Mia Honey Threapleton 2000-ben született Jim Threapletontól, Joe Alfie Winslet Mendes 2003-ban született Sam Mendesentől, Bear Blaze Winslet pedig 2013-ban született Ned Rocknrolltól.


Eddie Murphy

Eddie Murphy Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Az amerikai humoristának tényleg nagy a családja, összesen nyolc gyermeke van, négy különböző nőtől. Nicole Mitchelltől öt gyermeke született:
Bria L. Murphy (született 1989)
Myles Mitchell (született 1992)
Shayne Audra (született 1994)
Zola Ivy (született 1999)
Bella Zahra (született 2002)
Tamara Hoodtól 1990-ben született a Christian nevű gyermeke, Paulette McNeelyvel 1989-ben született egy gyermeke, Murphy Murray. 2007-ben az egykori Spice Girl Melanie Browntól született gyermeke: Angel Iris Murphy Brown.

Mike Tyson

Mike Tyson Forrás: Sputnik/Kirill Kallinikov

A legendás ökölvívó sem találta meg egyetlen nőben élete párját, összesen 8 gyermeke született az évek során, legalább 3 különböző nőtől.
Amir Tyson
Rayna Tyson
Exodus Tyson
Morocco Tyson
Milan Tyson
Miguel Leon Tyson
Mikey Lorna Tyson
Amato Tyason

Mick Jagger

Mick Jagger Forrás: AFP

A 74 éves zenészlegenda még tavaly is bővítette családját egy kisfiúval, így összesen 8 gyermeke van öt különböző nőtől, a legfiatalabb 1 éves. 2016-ban született a legfiatalabb gyermeke Melanie Hamricktól: Deveraux Octavian Basil Jagger. Első gyermeke 1970-ben született. Karis Hunt Jagger néven Marsha Hunttól, egy évvel később azonban már más ajándékozta meg egy újabb csemetével: Bianca De Macias-tól született 1971-ben Jade Sheena Jezebel Jagger nevű gyermeke. Jerry Halltól négy gyermeke is született: Elizabeth 'Lizzie' Scarlett Jagger 1984-ben, James Leroy Augustin Jagger 1985-ben, Georgia May Ayeesha Jagger 1992-ben és Gabriel Luke Beauregard Jagger 1997-ben. Luciana Gimeneztől pedig 1999-ben született gyermeke: Lucas Maurice Morad Jagger.

Rod Stewart

Sir Rod Stewart Forrás: Live Nation

A híres zenésznek szintén sok gyermeke van, sok különböző nőtől. Pontosan 8 csemetéje született (eddig) öt anyától. Sarah Streeter 1963-ban született Susannah Boffey-től, Alana Hamilton két gyermekkel ajándékozta meg a zenészt: Kimberley Alana Stewart 1979-ben, Sean Roderick Stewart pedig 1980-ban született. 1978-ban Kelly Embergtől született gyermeke: Ruby Stewart. Rachel Huntertől 1992-ben és 1994-ben születtek gyermekei: Renee Cecil Stewart és Liam McAlister Stewart. Penny Lancaster-Stewarttól szintén két gyermeke született: Alasatair Wallace Stewart 2005-ben és Aiden Patrick Stewart 2011-ben.

Lecserélik az Áll az alkuban az igazgató urathttp://www.life.hu/sztarok/20180207-az-all-az-alkuban-lecserelik-az-igazgato-urat.htmlAz Áll az alkuban nagy szerep jut a sosem látott igazgatónak, akit most lecserélnek: kiderült, milyen lesz az új! TV + SztárokOrigoPataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-pataky-attila-a-foldonkivuliek-es-a-szivarvanytestuek-kapcsolatarol-meselt-video.htmlPataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek. TV + Sztárok--Állítják: Gyurta Dániel szakított Cserpes Laurávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyurta-daniel-szakitott-cserpes-lauraval.htmlGyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata másfél év után ment tönkre, de egyelőre egyikük sem nyilatkozott a szakításról. A jelek azonban arra utalnak, hogy Gyurta Dani volt az, aki véget vetett a románcnak. TV + Sztárok--Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában, míg férje rejtőzködikhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-hosszu-katinka-egyre-aktivabb-a-kozossegi-mediaban-mig-ferje-rejtozkodik.htmlShane Tusup egyáltalán nem, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában. Ez lehet a végleges elengedés jele Katinka részéről? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo70 évesen térne vissza a képernyőre Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-70-evesen-terne-vissza-a-kepernyore-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlÉpp legújabb könyvén dolgozik Rózsa György, aki nem titkolja, hogy szívesen visszatérne a tévéképernyőre. TV + Sztárok--Dér Heni abszolút bűnnek tartja a szeretőségethttp://www.life.hu/sztarok/20180207-der-heni-abszolut-bunnek-tartja-a-szeretoseget-micsoda-nok.htmlBűnnek tartja a szeretőséget Déri Heni. Ezt a véleményét Várkonyi Andrea műsorában osztotta meg a nőzőkkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.