Liptai Claudia lesz a Story Gála háziasszonya

Forrás :Liptai Claudia/Instagram -
Liptai Claudia ruha Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén február 10-én rendezik meg a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, aminek a háziasszonya Liptai Claudia lesz, az oldalán pedig a a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs áll majd.

Claudia tavaly díjat is nyert, de kisbabája miatt nem vett részt az ünneplésben: "Az utóbbi években sajnos az elfoglaltságaim és kötelezettségeim miatt kihagytam a gálákat. Pedig tavaly nagy öröm ért azzal, hogy az olvasók díjaztak, mégsem tudtam személyesen ott lenni, ugyanis a kisfiam, Marcika még túl pici volt ahhoz, hogy otthon hagyjam. De két dimenzióban, a köszönővideón keresztül jelen voltam" - mondta el Liptai, aki a mostani feladatra már nagyon készül és azt ígéri, a ruhája miatt minden szem rászegeződik majd. "Egyszerű, de a színét tekintve eléggé extra ruhám lesz" - nyilatkozta.

Forrás :Liptai Claudia/Instagram

Mélyszegénységben él a világhírű DJ Reisz Róbert azaz Robert R. Hardyhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-melyszegenysegben-el-a-vilaghiru-dj-reisz-robert-robert-r-hardy.htmlSváby András ATV-n futó műsorában készült riport Reisz Róbertről, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Robert R. Hardyról. A stáb a DJ otthonában forgatott: megdöbbentő képsorok következnek. TV + SztárokOrigoÉletveszélyben van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-eletveszelyben-van-szilagyi-istvan-szinesz-lopici-gaspar.htmlNem régiben szabadult a rácsok mögül Szilágyi István fia, aki azért töltött hónapokat a börtönben, mert bántalmazta édesapját, akinek több bordája is eltörött. Úgy tudni, a hétvégén a színész újabb sérüléseket szenvedett. A kommentelők és a szomszédok szerint Szilágyi életveszélyben van. TV + Sztárok--Benéztünk A mi kis falunk kulisszái mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-mi-kis-falunk-kulisszatitkai.htmlÚjabb évaddal jelentkezik a Mi kis falunk az RTL Klubon. Kapitány Iván rendező, Szabó Győző, Csuja Imre és Lovas Rozi kulisszatitkokat árultak el, és a Life.hu-nak elmondták, szerintük miért érdemes megnézni a sorozatot.TV + SztárokOrigoŐsszeáll a Spice Girlshttp://www.life.hu/sztarok/20180204-osszeall-a-spice-girls-victoria-beckham-az-instagramra-posztolt.htmlKitörő boldogsággal fogadták Beckhamné posztját a rajongók, de hamar rájöttek, sok okuk nincs az örömre. TV + Sztárok--Szabó Ádám szakított táncos barátnőjével, Nikivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-adam-szakitott-tancos-baratnojevel-nikivel.htmlKözösen nevelték a lány gyermekét, de most már külön utakon járnak. Szabó Ádám a Best magazinnak a szakításról beszélt. TV + Sztárok--Megvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.