Marsi Anikó a jövőjéről és a Tényekről nyilatkozott

TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára két éve, hogy Marsi Anikó több mint 8 év kihagyás után visszatért a képernyőre: a TV2 műsorvezetője lett. Most elárulta, mik a tervei a jövőre nézve, és, hogy miként érzi magát a csatornánál.

Több mint 8 év kihagyás után tért vissza Marsi Anikó a képernyőre, Gönczi Gábor mellett ő lett a Tények műsorvezetője. Mint elárulta, mindig is vonzotta az élő műsorkészítés világa, hiszen ez olyan adrenalinfröccs, amivel nem lehet betelni.

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egy napi, aktuális, főműsoridőben sugárzott hírműsor az csak akkor van kész, amikor a vége főcím legördül. Addig a pillanatig minden és mindenki mozgásban, alkotói zsibongásban van" - mondta az Origónak Marsi Anikó, aki

bevallotta, visszatérésekor kicsit "rozsdásnak" érezte magát,

de hamar rájött, hogy a tévézés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfeleteni. Sokat segített az is, hogy éppen Gönczi Gábor lett a társa, akivel nagyon jól ismerik egymást sőt, annak idején már dolgoztak is együtt.

A műsorvezető a napjáról is mesélt, hiszen a Tényekre lelkileg is fel kell készülni, ebben a testmozgás segíti.

Miután végeztem a sporttal, kapkodás nélkül elkezdek felkészülni a napra, és dél körül elindulok a TV2-be.

"

mindent jól végiggondolva, a családommal együtt igent mondtunk a felkérésre.

Tolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-tolvai-reni-ugy-frenreisz-karoly-schell-judit-melle-allt.htmlAhogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika. TV + SztárokOrigoA mi kis falunk: bakiparádéhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-a-mi-kis-falunk-bakiparade.htmlVálogatott bakik A mi kis falunk második évadának első részéből, avagy a polgármester fogpasztát ken a fejére, Stoki urán után nyomoz, majd muslicás pálinkát iszik, Bakiék pedig még Pajkarétet is összekeverik Pajkaszeggel. TV + SztárokOrigoKisfia segítségével vészelte át Dancs Annamari, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kisfia-segitsegevel-veszelte-at-dancs-annamari-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlMennyből a pokolban találta magát rövid időn belül Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, ami - ahogy nem is tagadta- teljesen a padlóra küldte. Most azonban már jobban van, elmondta, mi, azaz ki segített neki. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz a Story Gála háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-liptai-claudia-lesz-a-story-gala-haziasszonya-februar-10.htmlIdén február 10-én rendezik meg a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, aminek a háziasszonya Liptai Claudia lesz, az oldalán pedig a a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs áll majd. TV + SztárokOrigoMeghatotta a közönség szeretete jubileumi koncertjén Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20180207-meghatotta-a-kozonseg-szeretete-jubileumi-koncertjen-zalatnay-sarolta-cinit.html55 évvel ezelőtt ismerte meg az ország Zalatnay Saroltát a Táncdalfesztiválon. Az énekesnő az első sikere helyszínén, az Erkel Színházban rendezte meg jubileumi nagykoncertjét is. TV + Sztárok--Nem egyezik meg peren kívül Pártos Csilla és Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-nem-egyezik-meg-peren-kivul-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-szineszno.htmlDecemberben röppent fel a hír, hogy hosszú pereskedés után Pártos Csilla nyitott a békülésre és békülne volt anyósával. Pécsi Ildikó ügyvédje akkor úgy reagált, hogy várják a peren kívüli megállapodás feltételeit, ám nem történt előrelépés az ügyben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.