A Star Academy nyertese, Szőcs Reni megmutatta, kivel jár 8 hónapja

Star Academy Szőcs Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy győztese 8 hónapja él boldog párkapcsolatban.

Szinte filmbe illő, de vonaton ismerkedett meg a Star Academy nyertese, Szőcs Reni és párja. Mindketten Csíkszeredáról származnak, de a fiú is Budapesten él, ő mutatta meg a várost a 22 éves énekesnőnek.

"A párom Budapesten él, de egyébként ő is Csíkszeredáról jött. Egyszer együtt utaztunk fel a fővárosba vonattal. Útközben össze is barátkoztunk. Később pedig rengeteg programot csináltunk együtt. Nekem ismeretlen volt Budapest, ezért is kísért el mindenhova" - mondta a 22 éves énekesnő a Ripostnak.

Reni és párja a vonaton találkoztak Forrás: Facebook/Siamia hivatalos oldala -Szőcs Renáta

A fiatalok nagyon boldogok együtt, de sajnos Reni új klipjének korzikai forgatására nem tudta a párja elkísérni, pedig gyönyörű helyeken járt a csapattal.

A szerelmesekről készült képet itt tudod megnézni.

Hugh Hefner utódjaként emlegetik az ausztrál üzletembert, Travers Beynonthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-hugh-hefner-utodjakent-emlegetik-az-ausztral-uzletembert-travers-beynont.htmlEgy pillanatra sem unatkozik Travers Beynon, akit máris Hugh Hefner utódjaként emlegetnek: a playboy villája ugyanis meztelen modellekkel van tele. TV + SztárokOrigoA színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180208-a-szinpadon-fakadt-sirva-zalatnay-sarolta-ettol-hatodott-meg.htmlZalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát. TV + Sztárok--Meghan Markle letagadta, hogy ismerné bátyját, aki bocsánatot kért tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-meghan-markle-letagadta-hogy-ismerne-batyjat-aki-bocsanatot-kert-tole.htmlSegítséget kért a bátyja, de Meghan szinte azt is letagadta, hogy közük lenne egymáshoz. TV + SztárokOrigoDobó Kata Zsidró Tamással való kapcsolatáról vallott http://www.life.hu/sztarok/20180208-dobo-kata-zsidro-tamassal-valo-kapcsolatarol-nyilatkozott.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás kapcsolata maga a tökéletesség, de tett is azért a színésznő, hogy ilyen harmonikus legyen a viszonyuk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV Ágica fogyása után most formásabb testet és több energiát szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-vv-agica-fogyasa-utan-most-formasabb-testet-es-tobb-energiat-szeretne.htmlA 42 éves VV Ágica motivációul is szeretne szolgálni a hasonló korú nőknek. Egy éve fogyott le, tartja a súlyát, de formásabb testet szeretne. TV + SztárokOrigoA rendőrség lezárta a nyomozást: Nótár Maryt nem tartotta fogva a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-notar-maryt-nem-tartotta-fogva-a-menedzsere-a-nyomozas-eredmenye-szerint.htmlNótár Mary azt állította, hogy menedzsere erőszakkal tartotta őt fogva, ebben az ügyben zárta le most a nyomozást a rendőrség: erre jutottak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.