Steiner Kristóf előtte-utána fotón mutatta meg, hová jutott a gyógyulási folyamatban

vegetáriánus Steiner Kristóf evészavar evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg Steiner Kristóf azt a fotót, amint láthatjuk, hogy nézett ki, mielőtt lemondott volna a húsevésről, és megbirkózott volna étkezési zavaraival. A képhez fűzött leírásban azt is megosztotta, hogy milyen rögös út vezetett a gyógyuláshoz.

„A legnagyobb probléma az, ha nem hiszünk magunkban" – írja bejegyzésében Steiner Kristóf. A férfi köztudottan rengeteget küzdött evési zavaraival, és kampányolt a vegetáriánus életmód mellett. Most azonban azt mutatja meg fotójával, hová jutott el a gyógyulási folyamatában. Mert mint írja: ez a soha nem fejeződik be, de ma már egészséges kapcsolata van az ételekkel és magával egyaránt.

Leírja azt is, hogy evészavarai 20 évesen kezdődtek, súlya 55 és 85 kilogramm között ingadozott. Egyszer azonban sorsfordító utazásra indultak édesapjával és a Kabbalah-tanárával Indiába, ahol megbékélt az ételekkel, áttért a húsmentes életmódra.

Közösségi posztjához sorra érkeznek a lelkesítő kommentek, követői megköszönik azt a motivációt, ami a fotóval nyújtott nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.