Pádár Alexandra Star Academy Kelemen Laci szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél év után véget ért Pádár Alexandra és Kelemen Laci kapcsolata. A két énekes 2016 nyarán jött össze, a TV2 Star Academy műsorának szereplői voltak mindketten.

Alexandra és Laci a műsor alatt ismerkedtek meg, és hamar egymásba szerettek. Szinte azonnal össze is költöztek, sőt, az Édes Életben is szerepeltek. Később azonban kiderült, hogy sok mindenről másképpen gondolkoznak, így elváltak útjaik.

Pádár Alexandra lett a Stary Academy harmadik helyezettje Forrás: Fb

"Laci egy kedves és érzékeny ember, viszont mindkettőnknek mások voltak az elvárásaink egy kapcsolattól. Ezért úgy döntöttünk, elengedjük egymás kezét. Bár útjaink elváltak, de megmaradtak a szép emlékeink. Köszönöm az együtt töltött időt és sok boldogságot kívánok neki a jövőben! Remélem, mindketten megtaláljuk a hozzánk illő párt" - jelentette be az énekesnő a közösségi oldalán.



Eldeformálódott a szépségblogger, Yulia Debbagkh mellimplantátuma: szögletes lett a keblehttp://www.life.hu/sztarok/20180207-eldeformalodott-a-szepsegblogger-yulia-debbagkh-mellimplantatuma.html10 évvel ezelőtt nagyobbítatta meg kebleit Yulia Debbagkh, ám implantátumai egészen eldeformálódtak az idő előrehaladtával. A bal keble kockaformát öltött.TV + SztárokAFPÍgy ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-ismerkedett-meg-egymassal-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-parja-pesak-adam.htmlKiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról. TV + Sztárok--Megmutatta bomba testét Péterfy Bori, 48 évesen is nagyon dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20180207-megmutatta-bomba-testet-peterfy-bori-48-evesen-is-nagyon-dogos.htmlThaiföldre menekült a hideg télből Péterfy Bori, aki bikinis fotókat is megosztott magáról a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Hírességek, akiknek 3 vagy több embertől született gyermekük: Mick Jaggertől Rod Stewartighttp://www.life.hu/sztarok/20180207-hiressegek-akiknek-3-vagy-tobb-embertol-szuletett-gyermekuk-mick-jagger-rod-stewart.htmlValamiért a legtöbb híresség kapcsolata nem állja ki az idő próbáját, a sok románc pedig kiterjedt családot eredményez. Így alakulhatott úgy, hogy Rod Stewartnak öt különböző nőtől születtek gyermekei, de Kate Winslet sem találta meg egy férfiban azt, amire vágyott: neki három pasitól született három gyermeke, és a lista nem ér velük véget. TV + Sztárok--Gyönyörű nő vált Agárdi Szilviből - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyonyoru-no-valt-agardi-szilvibol-fotok.htmlGyönyörű nő vált a The Voice-ban feltűnt látássérült lányból, Agárdi Szilviből. TV + Sztárok--9 milliót nyert egy férfi Andy Vajna online kaszinójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-9-milliot-nyert-egy-ferfi-andy-vajna-online-kaszinojaban.html9 millió forintot nyert csupán néhány óra leforgása alatt egy férfi Andy Vajna online kaszinójában, a vegas.hu-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.