Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzt

adakozás adomány bugyi Bódi Sylvi használt bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, elkapkodták a rajongók Bódi Sylvi használt bugyijait. A szépség - engedve követői kérésének - gardróbvásár nevű csoportjában hirdette meg a bugyibörzét. A portékák villámgyorsan elfogytak, Sylvi pedig a facebookos oldalával már jókora bevételt könyvelhetett el.

Kiderült azonban, hogy a modell nem tartja meg ezt az összeget, hanem jótékonykodik: kiválasztott 5 alapítványt és mindegyiknek 100-100 ezer forintot jutatott adományként. Mint írja, ismerőseitől rengeteg jót hallott ezekről a szervezetekről, így nem sajnálta rájuk a pénzt. Jótékonykodásának hírét a Facebookon osztotta meg, tettét pedig elismerő kommentekkel jutalmazták követői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.