Laura Lopes egy fehérneműmodellhez ment hozzá, és a királyi családhoz is közel áll

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Chris Jackson -
fehérnemű esküvő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 600 főre rúgó vendéglistán egy újabb furcsaságra bukkanhatunk. Ki lehet a rejtélyes Laura Lopes? Vajon egy volt szerető vagy egy eltitkolt rokon?

Az utóbbi időben rengeteg pletyka kapott szárnya arról, hogy kik kapnak és főként, kik nem kapnak meghívót a május 19-i királyi esküvőre, ahol Harry herceg és Meghan Markle kötik majd össze életüket. Emlékezzünk csak Sarah Furgosonra, aki majdnem lemaradt a meghívottak listájáról, vagy Tom Markle-re, akit valószínűleg viharos múltja miatt nem látnak majd szívesen.

Laura Lopes is ott lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Chris Jackson

Most azonban előkerült egy meghívott, aki igencsak ritkán mutatkozik a királyi családhoz köthető eseményeken, mégis közeli rokona az ifjú párnak. Laura Lopes ugyanis Károly herceg feleségének, Kamillának a lánya – írja a Daily Star. A 40 éves Laura Kamilla Andrew Parker Bowles-szal kötött első házasságából született, így mostohatestvére Vilmosnak és Harrynek.

Még azt is tudni lehet róla, hogy Vilmos és Katalin esküvőjén Laura lánya, Eliza volt az egyik koszorúslány. Életének pikáns részlete még, hogy a szintén arisztokrata származású Calvin Klein fehérneműmodellhez, Harry Lopes-hez ment feleségül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.