Megmutatta 7 évvel fiatalabb focista párját, Laczkó Zsoltot Görög Zita

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Görög Zita Laczkó Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először jelent meg együtt celebeseményen Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt. 

Nyár óta egy pár a 38 éves modell-műsorvezető Görög Zita és hét évvel fiatalabb focista barátja, Laczkó Zsolt, ám eddig szinte egyáltalán nem mutatkoztak közösen a nyilvánosság előtt, de a Story Gálára együtt jöttek el. Kulcsár Edina pedig természetesen Csutival érkezett.

Forrás: Polyak Attila/Origo

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival gálázotthttp://www.life.hu/sztarok/20180211-delhusa-gjon-44-evvel-fiatalabb-baratnojevel-fannival-story-gala.htmlFiatal kedvesével jött el a Story Gálára Delhusa Gjon. A zenész elmondta, már 4 éve együtt élnek Fannival, és természetesen a zenélésről is beszélt. TV + Sztárok--Ezért szereti a Story Gálát Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-szereti-a-story-galat-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlRég látott kedves ismerőseivel is találkozik Rózsa György a Story Gálán. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt arról, hogy mennyire engedi el magát a partin, és kikkel érzi magát a legjobban. TV + Sztárok--Hatalmasat buliztak a Story Gála résztvevőihttp://www.life.hu/sztarok/20180211-hatalmasat-buliztak-a-19-story-gala-resztvevoi.htmlA Story Gála legélvezetesebb része mindig a díjkiosztó után következő parti. Ott minden celeb és meghívott - a vérmérsékletének megfelelően - elengedheti magát: ehetnek, ihatnak, táncolhatnak. Így történt ez a 19. gálán is, nézzétek meg a képgalériánkat! TV + Sztárok--Story Gála 2018: Ők a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-2018-ok-a-dijazottak.htmlIdén 19. alkalommal rendezik meg a magyar celebvilág legfontosabb eseményét a Story Gálát a budapesti Corinthia Grand Hotelben, amelynek a háziasszonya Liptai Claudia, a házigazdája pedig a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is az magazin olvasói és egy szakmai kuratórium döntenek arról, hogy kik kapják meg a díjakat. A Story Gála kuratórium tagjai 2018-ban: Udvaros Dorottya, Rózsa György, Pataki Ági, Kovács Katalin, Balázs Fecó és Kolossváry Balázs. TV + SztárokOrigoStory Gála: Dubajban vette ruháját Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-dubajban-vette-ruhajat-medveczky-ilona.htmlRemekül érzi magát Medveczky Ilona. A Life.hu-nak a Story Gálán elmondta, biztosan nem fog táncolni, és ruhájáról is beszélt. TV + Sztárok--Létay Dóra párjával, Éliás Gyulával érkezett a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-letay-dora-parjaval-elias-gyulaval-erkezett-a-story-galara.htmlDúl a szerelem a színésznő és kedvese között.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.