Story Gála: Peller Mariann és Anna elképesztően hasonlítanak egymásra

Forrás: Origo/Polyák Attila -
Peller Mariann Peller Anna Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Life TV műsorvezetője, Peller Mariann és testvére, az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője, Peller Anna nagyon hasonlít egymáshoz, de így, hogy egymás mellett állnak, ez még jobban szembetűnik.

Mindketten a férjükkel érkeztek a Story Gálára, de természetesen imádták azt is, hogy közös fotó készül róluk. Az egyik Peller tesó csinosabb, mint a másik, nézzétek csak:

Forrás: Origo/Polyák Attila
Story Gála: ÉNB Lalit lenyűgözték a melltartó nélküli nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-enb-lalit-lenyugoztek-a-melltarto-nelkuli-nok.htmlAhogy általában, ÉNB Lali idén is részt vett a Story Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy miért öltözött úgy, ahogy, és azt is elárulta, hogy nagyon tetszik neki, hogy egy csomó hölgy nem visel melltartót a partin. TV + Sztárok--Vörös miniben jött a Story Gálára Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-voros-miniben-jott-a-story-galara-rubint-reka-schobert-norbival.htmlRubint Réka és Schobert Norbi, ha csak tehetik, részt vesznek a Story Gálán. TV + SztárokOrigoStory Gála 2018: Ők a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-2018-ok-a-dijazottak.htmlIdén 19. alkalommal rendezik meg a magyar celebvilág legfontosabb eseményét a Story Gálát a budapesti Corinthia Grand Hotelben, amelynek a háziasszonya Liptai Claudia, a házigazdája pedig a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is az magazin olvasói és egy szakmai kuratórium döntenek arról, hogy kik kapják meg a díjakat. A Story Gála kuratórium tagjai 2018-ban: Udvaros Dorottya, Rózsa György, Pataki Ági, Kovács Katalin, Balázs Fecó és Kolossváry Balázs. TV + SztárokOrigoTímea nélkül jött a Story Gálára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-vajna-timea-nelkul-jott-a-story-galara-andy-vajna.htmlFelesége nélkül érkezett a Story Gálára Andy Vajna. Amíg Timi Amerikában van, őt más kísérte el. Azt is elárulta, hogy kicsoda. TV + Sztárok--Story Gála: Lányaival érkezett Endrei Judithttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-lanyaival-erkezett-endrei-judit.htmlA legendás tévést felnőtt lányai kísérték el. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka megerősítette: valószínűleg nem Shane Tusup lesz az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180210-hosszu-katinka-megerositette-nem-shane-tusup-lesz-az-edzoj.htmlKatinka elmondta, körvonalazódik, a továbbiakban kivel fog edzeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.