A 49 éves színésznő, Jennifer Aniston megmutatta testét, szebb mint valaha

film meztelen sztriptíz Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston vasárnap ünnepelte 49. születésnapját, ebből az alkalomból pedig sztriptízes videóján ámuldozhatnak rajongói.

A Jóbarátok című sorozat Rachel Greenjeként lett ismert Jennifer Aniston, aki vasárnap ünnepelte 49. születésnapját -írja a Daily Star.

Ebből az alkalomból pedig nem is köszönthették mással a színésznőt, mint azzal, hogy felelevenítették, hogyan dobta le ruháit a Családi üzelmek (We're the Millers) című filmben 2013-ban. A színésznő egy nem semmi vetkőzéssel éri el, hogy filmbéli családja kiszabaduljon, alakja és idomai ennyi idősen is irigylére méltók.

Jennifer egyébként nemrégiben luxusotthonát is megmutatta az Architectural Design magazinnak. Erről korábban itt írtunk.

Így néz ki a Hetedik mennyország Simonja: 33 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-igy-nez-ki-a-hetedik-mennyorszag-simonja.htmlDavid Gallagher, vagy, ahogy a Hetedik mennyországból ismerős, Simon már rég nem az a cuki csibész, akit a sorozatban megismerünk. Azóta felnőtt férfi lett belőle: nemrég töltötte be a 33. életévét. TV + SztárokOrigoSom Lajos édesanyja nem érti, fia miért nem ott nyugszik, ahol szeretett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-som-lajos-edesanyja-nem-erti-fia-miert-nem-ott-nyugszik-ahol-szeretett-volna.htmlMég nem mindig nem nyugodott bele fia halálába Margit néni, Som Lajos édesanyja, aki már férjét és lányát is elvesztette. Azt mondja: fia nem ott nyugszik, ahol végakarata szerint szerette volna. TV + Sztárok--Hajléktalan volt a Michelin-csillagos sztárséf, Alan Geaamhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalan-volt-a-michelin-csillagos-sztarsef-alan-geaam.htmlHajléktalanból Michelin-csillagos sztárséf vált: Alan Geaam élettörténete nem mese, hanem valóság. TV + Sztárok--Íme Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének pontos tervehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ime-meghan-markle-es-harry-herceg-eskuvojenek-pontos-terve.htmlA Szent György kápolnában tesznek fogadalmat, és Károly herceg rendez partyt a friss házasoknak – többek között ezeket az információkat osztotta meg a Kensington-palota a május 19-ei esküvőről. TV + Sztárok--Dér Heni újra szerelmes: civil férfi lett a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-der-heni-ujra-szerelmes-civil-ferfi-lett-a-parja.htmlDér Heni tavaly októberben szakított szerelmével, és bár nem először, most úgy tűnik, utoljára. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnőnek új párja van.TV + SztárokOrigo2 és fél hónappal szülés után visszatér a képernyőre Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-2-es-fel-honappal-szules-utan-visszater-a-tevekepernyore-czippan-anett.htmlKét és fél hónappal szülés után máris visszatér a képernyőre Czippán Anett, akit a TV2-n láthatnak újra a nézők. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.