Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegné

terhesség Kate Middleton magassarkú Katalin hercegné kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba.

Katalin hercegné áprilisra várja harmadik gyermekét, ám hiába az egyre kerekedő pocakja, nem pihenhet, még most is rengeteg hivatalos eseményen kell megjelennie. Ez pedig azt jelenti, hogy a külsejére is nagyon oda kell figyelnie, nem nélkülözheti a magassarkú cipőket sem. Ezúttal pont emiatt érte kellemetlenség, fekete cipőjének vékony sarka ugyanis beakadt a vízelvezetést szolgáló rácsba pont akkor, amikor be kellett mutatkoznia az öltönyös uraknak. Szerencsére baj nem történt, és az eseten mindenki nagyot nevetett.

Szerencsére mindenki nevetett a történteken Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigoMegmutatta hosszú lábait a 60 éves Básti Juli - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-megmutatta-hosszu-labait-a-60-eves-basti-juli-foto.htmlBásti Juli augusztusban töltötte be 60. életévét, de ma is nagyon fiatalos, akár tíz évet is letagadhatna korából. Karcsú vonalait, hosszú lábait most egy szál neccharisnyában mutatta meg. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoRablás áldozata lett Babos Tímea, a reptéren érte kellemetlen meglepetéshttp://www.life.hu/sztarok/20180209-rablas-aldozata-lett-babos-timea-a-repteren-erte-kellemetlen-meglepetes.htmlSzétszabdalták a bőröndjét és kilopták belőle az értékeit a repülőtéren: Babos Tímea teniszező a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Fotó bizonyítja: Tóth Gabinál aludt a volt pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-foto-bizonyitja-toth-gabinal-aludt-a-volt-pasija.htmlTóth Gabi kanapéján kapta le az énekesnő exét, Trap kapitányt Tóth Vera. Ez azonban nem jelenti azt, hogy újra összejöttek, csupán közösen írnak dalokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.